Вийшов друком навчально-методичний посібник «Товарознавство»

Серед авторів – доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу нашого Університету кандидат економічних наук Орислава Коркуна та викладач цієї ж кафедри Андрій Демічковський.

Товарознавство: навчально-методичний посібник для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, А. Демічковський, О. Цільник, О. Бордун, О. Піхур. – Львів, 2019. – 200 c.

ISBN 978-966-7964-52-8

Навчально-методичний посібник «Товарознавство» висвітлює теоретичні та практичні питання вивчення товарів та їх властивостей, містить програмний матеріал навчальної дисципліни, опорний конспект лекцій, питання для самоконтролю і тематику самостійної роботи студентів.

Посібник може бути корисним для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» різних форм навчання, викладачів закладів вищої освіти та працівників індустрії гостинності.

 

Назад

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ