04.06.2024

Юлія Коростильова – чемпіонка Євро-2024 зі стрільби кульової. Анастасія Німець та Павло Коростильов – срібні призери

У хорватському Осієку триває Чемпіонат Європи 2024 року зі стрільби кульової. Наразі в активі національної збірної України вісім медалей – три золоті, три срібні та дві бронзові. Три з них завойовано за безпосередньої участі випускників Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Юлії і Павла Коростильових та Анастасії Німець-Бондарук. Одразу дві нагороди українці […]

Юлія Коростильова – чемпіонка Євро-2024 зі стрільби кульової. Анастасія Німець та Павло Коростильов – срібні призери Read More »

Неповторний науковий стиль: підсумки XIX Наукової конференції «Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті» (Фото)

23–25травня 2024 року відбулася XIX Наукова конференція «Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті». За традицією промотором конференції став колектив кафедри стрільби і технічних видів спорту нашого Університету. Враховуючи безпекову ситуацію і попередній досвід, конференцію було вирішено провести у найбільш безпечній місцевості України – на Закарпатті, у порівняно невеликому, спокійному, але привітному місті Берегове.

Неповторний науковий стиль: підсумки XIX Наукової конференції «Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті» (Фото) Read More »

Прокрутити вгору