30.08.2024

Альбіна Зайцева посіла шосте місце на юніорському чемпіонаті світу-2024 з легкої атлетики у семиборстві

У столиці Перу Лімі триває чемпіонат світу 2024 року з легкої атлетики серед юніорів та юніорок вікової категорії U-20. В змаганнях у семиборстві серед дівчат спортивну честь синьо-жовтого прапора на планетарному форумі захищала Альбіна Зайцева – студентка першого курсу кафедри легкої атлетики (в.о. завідувача – доцент, кандидат педагогічних наук Володимир Конестяпін) Львівського державного університету фізичної […]

Альбіна Зайцева посіла шосте місце на юніорському чемпіонаті світу-2024 з легкої атлетики у семиборстві Read More »

Наші видання: «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування» (2024)

Пропонуємо ознайомитися з тезами доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування», яка відбулася 9–10 травня 2024 року. Матеріали опубліковано за загальною редакцією доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри економіки та менеджменту нашого Університету Наталії Федорівни Павленчик. Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ.

Наші видання: «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування» (2024) Read More »

У ЛДУФК 3–4 жовтня відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Альтернативний туризм»

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського 3–4 жовтня 2024 року у змішаній формі (офлайн /онлайн (Zoom)) відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Альтернативний туризм», присвячена 20-річчю заснування кафедри туризму нашого закладу вищої освіти. Співорганізаторами заходу є Міністерство освіти і науки України, Управління туризму та курортів Львівської обласної військової адміністрації та

У ЛДУФК 3–4 жовтня відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Альтернативний туризм» Read More »

Футболісти «Руху» у п’ятому турі чемпіонату України-2024/2025 сьогодні на «Арені Львів» зіграють з «Інгульцем», а «Карпати» завтра на «Україні» – з «Ворсклою»

Упродовж трьох днів, з 30-го серпня по 1-ше вересня поточного року, буде зіграно усі вісім матчів чергового, п’ятого туру футбольного чемпіонату Української Прем’єр-ліги сезону-2024/2025, в більшості клубів якої грають студенти та випускники кафедри футболу (завідувач – доцент Ігор Лапичак) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, а головними тренерами львівського «Руху» та луганської «Зорі»

Футболісти «Руху» у п’ятому турі чемпіонату України-2024/2025 сьогодні на «Арені Львів» зіграють з «Інгульцем», а «Карпати» завтра на «Україні» – з «Ворсклою» Read More »

Прокрутити вгору