16.10.2024

Володимир Дудюк, Павло Кучер та Володимир Ковалишин пройшли стажування в Університеті Сталого Розвитку в німецькому Еберсвальде (Фото)

Представники Львівського державного університет фізичної культури імені Івана Боберського беруть участь у міжнародному проекті українсько-німецької навчальної мережі для цифрової трансформації екологічної освіти за підтримки німецької служби академічних обмінів DAAD (Deutsche Akademische Austauschdienst), який проходив на базі Університету Сталого Розвитку у місті Еберсвальде (земля Бранденбург, Федеративна Республіка Німеччина). Представники факультету туризму нашого Університету, а саме доцент […]

Володимир Дудюк, Павло Кучер та Володимир Ковалишин пройшли стажування в Університеті Сталого Розвитку в німецькому Еберсвальде (Фото) Read More »

21-го жовтня у ЛДУФК відбудеться круглий стіл «Як спілкуватися з військовими, ветеранами/ками та їх родинами?»

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського у понеділок, 21-го жовтня поточного року, в рамках проєкту Абілітаційний ХАБ «ProЖиттЯ» (керівник – професор кафедри педагогіки та психології нашого закладу вищої освіти, доктор педагогічних наук Світлана Криштанович) відбудеться круглий стіл «Як спілкуватися з військовими, ветеранами/ками та їх родинами?». Початок заходу – 13:00 (авд. 317). Ми

21-го жовтня у ЛДУФК відбудеться круглий стіл «Як спілкуватися з військовими, ветеранами/ками та їх родинами?» Read More »

Прокрутити вгору