На стадіоні СКІФ у понеділок відбудеться Відкрита першість ЛДУФК імені Івана Боберського з легкої атлетики

У понеділок, 11-го вересня поточного року, на бігових доріжках і в секторах для стрибків у довжину та штовхання ядра стадіону СКІФ ЛДУФК (Львів, вул. Черемшини, 17) відбудеться Відкрита першість Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського з легкої атлетики. Початок змагань – о 16:00.

ЦІЛІ І ЗАВДАННЯ ЗАХОДУ

▶ розвиток легкої атлетики на території Львівської області шляхом залучення населення до регулярних занять легкою атлетикою;

▶ виявлення та відбір кращих спортсменів до складу збірної команди університету для участі у Всеукраїнських змаганнях;

▶ формування у студентів Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського вмінь з організації та проведення змагань, поширення серед учасників змагань інформації про умови навчання в університеті;

▶ пропаганда здорового способу життя шляхом занять легкою атлетикою.

У змаганнях беруть участь спортсмени члени ФЛАЛО, студенти ЛДУФК імені Івана Боберського, члени ШВСМ, ДЮСШ, СДЮШОР, ФСТ, ОТГ, ЦОП.

В програмі змагань біг на 200 м і 800 м, штовхання ядра, стрибки у довжину та двоборство (біг 100 м + стрибок у довжину) серед жінок і чоловіків, а також змішана естафета 4х100 м (дві жінки + двоє чоловіків).

Зауважимо, що у двоборстві беруть участь лише студенти першого курсу ЛДУФК імені Івана Боберського.

Змагання тільки особисті і проводяться лише в одній віковій категорії – спортсмени 2007 року народження і старші. При цьому кожен учасник може брати участь у довільній кількості видів програми.

Реєстрація учасників змагань проводитиметься 11-го жовтня 2023 року, за 15 хвилин до початку виду.

Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагання здійснює ГО «Федерація легкої атлетики Львівської області», ГО «Спортивний клуб ЛДУФК-СКІФ» та кафедра легкої атлетики Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Керівник змаганьКогут Юрій Васильович (телефон – 063 259 31 51).

Секретар змаганьКіщак Мар’яна Юріївна (телефон – 096 001 71 76).

Безпосереднiй контроль та відповідальність за підготовку й дотримання заходів безпеки, передбачених законодавством про воєнний стан, та безпосереднє проведення змагання покладається на головну суддівську колегію. А безпосереднiй контроль і відповідальність за підготовку й проведення змагання з дотриманням Правил World Athletics (Всесвітня Атлетика), а також за звітність про організацію та проведення змагання покладається на керівника та секретаря змагань.

Переможці та призери змагань будуть нагородженні грамотами і медалями. У двоборстві переможці та призери змагань будуть визначатись за сумою очок у двох видах. Перемагає той, хто набрав найменшу кількість очок. Якщо сума очок буде рівна, то перевага надається учаснику, який зайняв вище місце у одному з видів.

ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ

16:00 – 100 м (двоборство, жінки)

16:00 – штовхання ядра (жінки)

16:15 – 200 м (жінки)

16:20 – стрибки у довжину (двоборство, жінки)

16:20 – стрибки у довжину (жінки)

16:20 – штовхання ядра (чоловіки)

16:25 – 200 м (чоловіки)

16:30 – 100 м (двоборство, чоловіки)

16:40 – 800 м (жінки)

16:50 – 800 м (чоловіки)

16:50 – стрибки у довжину (двоборство, чоловіки)

16:50 – стрибки у довжину (чоловіки)

17:40 – змішана естафета 4х100 м

Прокрутити вгору