Вітання з 60-літтям Бойку Андрію Борисовичу!

Сьогодні, 21-го вересня 2023 року, свій 60-літній ювілей відзначає старший викладач кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, магістр хореографії, балетмейстер-постановник, тренер-хореограф збірної України зі спортивної акробатики Бойко Андрій Борисович – один з найкращих та чи не найбільш улюблений учень художнього керівника Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського, Героя України Мирослава Вантуха. А головне, Андрій Борисович – неймовірно позитивна, чуйна, скромна і доже добра Людина та майже ідеальний сім’янин – чудовий чоловік і прекрасний батько!

Вельмишановний Андрію Борисовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку діяльність та вагомий внесок у підготовку молодих фахівців хореографії. У нашому закладі вищої освіти Ви працюєте вже близько двох десятків років і за цей час однозначно зарекомендували себе, як висококласний фахівець – справжній професіонал та без найменшого перебільшення стовідсотковий фанат своєї справи, а також як добропорядна й комунікабельна людина, тим самим заслуживши авторитет й повагу як серед колег по роботі, так і серед студентів.

Окрема подяка за те, що в свої 60 Ви залишаєтеся неймовірно молодим душею та в прекрасній фізичній формі, продовжуєте розвиватися професіонально та своєю активністю запалюєте усіх, хто поряд з Вами і тим самим не на словах, а власним прикладом показуєте молоді, що в будь-якому віці можна повноцінно жити й творити і бути корисним як для своєї родини, так і для усього українського народу!

На превеликий жаль, ми вітаємо Вас з прекрасним ювілеєм у неймовірно складний час для усього українського народу, який на чолі зі Збройними Силами України уже 575-й день веде виснажливу героїчну боротьбу у війні проти ненависних загарбників-рашистів з проклятої усім демократичним світом московії. Тож перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і усім нам, мирного неба, витримки і віри в нашу неминучу Перемогу, стійкості та міцності духу!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові й підтримки у всьому від дружини та синів, сімейного щастя і затишку та поповнення в родині у недалекому майбутньому, а також щирості й поваги від усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та творчих звершень у постановці нових танців, але водночас й спокійних трудових буднів та добробуту і матеріального достатку.

…Як швидко летить час. В нашій уяві Андрій – Андрій Борисович ще зовсім молодий і завзятий відбиває степ з тростинкою і щиро заглядає в самісінькі очі. Думаємо, що за роки, віддані кафедрі та нашому Університету мало що змінилося. Він такий же молодий та відданий своїй справі й студентам. Нехай трохи побільшало сивини, яку ніхто не помічає, особливо тоді, коли Андрій Борисович починає відстукувати ритм або вчить студентів новим постановкам. Саме цей ритм життя, заданий змалечку його славетними педагогами і викладачами, дав змогу відчувати себе молодим, бадьорим, завзятим.

В життєвій скарбничці Андрія Борисовича зібралося чимало хорошого: це й десять випусків студентів кафедри – прекрасно підготовлених фахівців, це й чисельні виступи на конференціях, публікації, проведення стажувань серед хореографів, робота в журі всеукраїнських та міжнародних хореографічних конкурсів, суддівство змагань зі спортивної акробатики. Працюючи на кафедрі хореографії та мистецтвознавства нашого Університету, Андрій Борисович проводив тренування зі збірною командою області та України зі спортивної акробатики, яка неодноразово вигравала призові місця на чемпіонатах і Кубках Європи, світу, престижних міжнародних змаганнях. Слід згадати чудові змагальні композиції, складені хореографом команди – Андрієм Борисовичем Бойко, з якими виступали спортсмени-акробати, презентуючи нашу державу.

Сьогодні Андрій Борисович відзначає свій ювілей! Не хочеться говорити про вік. Хочеться побажати нашому ювіляру міцного здоров’я, наснаги, вдачі, особистого щастя і ще довгих-довгих мирних і плідних років праці в нашому Університеті. Нехай життєвий ритм дозволяє Вам і надалі бути молодим, усміхненим і завзятим!

З великою пошаною і любов’ю до Вас, наш дорогий Ювіляре!
І нехай Господь береже Вас, Ваших рідних і близьких та нашу Неньку Україну!

Нехай летять собі літа,
Нам зупинити їх не вдасться.
Хай буде істина проста:
Чим більше літ – тим більше щастя!

Людської шани зичимо й тепла,
Достатку, злагоди в родині,
Журба щоб в безвість відійшла,
А радість жила в кожній днині!

Нехай душа ніколи не старіє,
На білій скатертині будуть хліб і сіль.
Своїм теплом Вас завжди сонце гріє,
Слова подяки линуть звідусіль!

Хай стелиться життя розмаєм,
І хилить щастя повен цвіт.
Ми всі Вам від душі бажаєм
Міцного здоров’я та многая літ!

Прокрутити вгору