Вітання з 55-літтям Стефанишину Оресту Мар’яновичу!

Сьогодні, 24-го вересня, свій 55-літній ювілей відзначає завідувач кафедри зимових видів спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, заслужений тренер України та голова технічного комітету України з лижних перегонів, суддя національної категорії з лижного спорту, доцент Стефанишин Орест Мар’янович – чудовий викладач і класний тренер й до того ж дуже добра, скромна й порядна Людина та прекрасний чоловік і батько, який уже понад чверть століття працює в нашому Університеті.

Вельмишановний Оресте Мар’яновичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку і наукову діяльність, результативну тренерську роботу та вагомий внесок у розбудову й розвиток в Україні галузі фізичної культури і спорту. Окреме спасибі за гарну роботу в усіх напрямках кафедри зимових видів спорту, яку Ви очолюєте вже понад півтора десятка років.

А найкращим підтвердженням Вашого професіоналізму та належного ставлення до роботи є державні й громадські відзнаки: Грамота Президента України (1998), Грамота Прем’єр-міністра України (2002), Почесна грамота Міністерства освіти і науки України (2011), Подяка Прем’єр-Міністра України (2016), Грамота Львівської обласної державної адміністрації (2016).

Вітаючи Вас з ювілеєм у цей неймовірно складний час для українського народу, який на чолі зі Збройними Силами України уже 578-й день веде героїчну боротьбу за свободу і незалежність та суверенітет і цілісність нашої держави проти клятих москалів-путіністів з прогнившої наскрізь московії, перш за все бажаємо Вам, зрештою, як і нам усім, мирного неба, витримки і віри в нашу неминучу Перемогу над супостатом, стійкості та міцності духу!

Звісно, як і годиться на ювілей, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, справжнього кохання й вірності від дружини, любові і якомога більше радості та підтримки у всьому від доньки й зятя та щасливого поповнення у родині в недалекому майбутньому, поваги й щирості від колег по роботі, студентів і усіх, хто Вас оточує, а також нових творчих звершень у педагогічно-викладацькій діяльності й тренерській роботі та добробуту і матеріального достатку.

55 – дуже красиве і символічне число. Значить, його володар – по життю двічі відмінник, який уже виконав п’ять десятирічок і ще одну бонусну п’ятирічку. І нині однозначно заслуговує нагороди, визнання, поваги та звання «Народний улюбленець»! Ці 55 прожитих років беззаперечно принесли Вам величезний досвід і життєву мудрість. Тож тепер прийшов час пожинати плоди минулого, самому потроху відпочивати від важкої праці, але при цьому наставляти молодших та більше їх навантажувати і довіряти їм.

У день Ювілею, Ви, безсумнівно, почуєте безліч прекрасних, теплих, щирих і добрих слів на свою адресу. Ми не будемо повторюватися, а лише скажемо, нехай в майбутньому Вас чекає все те, що побажають Вам сьогодні усі гості, які прийдуть на свято або вітатимуть Вас в будь-який інший спосіб. Нехай дні проходять мирно і безтурботно, а родичі й друзі щиро цінують і люблять Вас. Здоров’я, добра безмежно, щастя багато і поваги Вам та удачі!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний Оресте Мар’яновичу! І нехай Господь береже Вас, Ваших рідних і близьких та нашу рідну Неньку Україну!

Що тут сказати – кругла дата!
Ми щиро хочемо Вам побажати,
Щоб Вас минали хмари й дим,
Щоб завжди були молодим.

Були, як нині, серед нас,
Щоб не схилялися в цей час,
Ні в ночі темній, ні в імлі,
На нашій змученій землі.

Хай доля Вас не полишає –
На добру путь благословляє.
Живіть в любові без біди
Сьогодні, завтра і завжди!

Сто літ живіть і не старійте,
Душею й серцем молодійте.
Любіть життя – щасливий дар,
Не знайте злоби, а ні чвар.

Сім’ю шануйте, ждіть онуків,
А краще ще й і правнуків.
Прийміть від нас усіх привіт!
І побажання – у здоров’ї
прожить не менше сотню літ!

Прокрутити вгору