Вітання колективу ЛДУФК імені Івана Боберського з Днем працівника освіти!

Щиросердечні привітання професорсько-викладацькому складу та усьому колективу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти України! Бажаємо Вам перш за все якомога швидшої, а головне, повної неминучої нашої Перемоги над москалями-рашистами з клятої московії та Миру в нашій Суверенній Незламній Державі!

Шановні колеги!

Сьогодні, 1-го жовтня, традиційно у першу неділю другого місяця золотої осені, ми відзначаємо наше професійне свято – День працівника освіти. Нас всіх об’єднує головна ціль нашої професійної діяльності – допомагати молоді здобути необхідні фахові знання, розкрити і проявити свої таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Нехай й надалі Ваша благородна й державотворча діяльність буде спрямована на зміцнення престижу професії, розвиток освіти в галузі фізичної культури і спорту.

Педагог у всі часи залишається опорою суспільства і держави, тому саме у Ваших руках майбутнє нашої Неньки України. Це відповідальна місія, адже успіх кожного, хто навчається, у великій мірі залежить від таланту і особистості вчителя, який допомагає пізнати життєву мудрість, прищеплює ідеали та цінності. Шановні колеги! Ви присвятили себе освітній галузі і завжди перебуваєте в центрі суспільного життя, освоюєте нові програми навчання, сучасні методи роботи, захоплюєте своєю майстерністю.

Дорогі колеги, низько уклінно дякуємо Вам за високе служіння та самовідданість улюбленій справі, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості – соціально активних громадян, справжніх патріотів України!

Нехай увінчується успіхом кожен Ваш задум. Той, хто навчає, має особливу місію супроводжувати у велике життя, прочиняти двері невідомого, відслоняти завісу перед викликами сьогодення. Ви окрилюєте своїх вихованців, спонукаєте їх до пізнання й даєте мотивацію до самостійних кроків, вдосконалення знань, умінь і навичок.

Бажаємо Вам перш за все Миру в нашій Незламній Країні та якомога швидшої неминучої Перемоги над клятим супостатом! Міцного здоров’я Вам і Вашим сім’ям, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності! Невичерпної наснаги й оптимізму у всіх Ваших справах, добробуту, життєдайної сили, безхмарних та світлих днів! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності від усіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання!

Вітаємо дорогих викладачів,
Щоб берег мудрості ніколи не змілів,
Бо Ви науки нас навчали досі,
То ж щастя зичимо на кожнім кроці!

Учителю поклін і нагороди,
Бо він веде в країну насолоди.
Знання все відкриває і нас вчить
Успішними бути кожну нашу мить!

Взаємності, подяки, оптимізму,
Учителю, бажаємо ми Вам,
А ще любові у житті й ліризму,
Бо Ви будуєте науки храм!

Здорові будьте, щасливі, багаті,
Щоб було ваше справжнє гарне свято,
Щоб серце тріпотіло у блаженстві,
Бо вчитель – цар в своєму верховенстві!

 

З професійним святом Вас, дорогі колеги!

Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ! Все буде Україна!

 

З повагою, Ректорат ЛДУФК

Прокрутити вгору