Вітання Вікторії Пасічник з успішним захистом докторської дисертації!

На засіданні оновленої спеціалізованої вченої ради Д35.829.01 Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського у п’ятницю, 13-го жовтня 2023 року, відбувся офіційний захист докторської дисертації за спеціальністю 24.00.02 «Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення» Пасічник Вікторії Михайлівни – доцента кафедри спортивних та рекреаційних ігор (завідувач – доцент Валерій Мельник) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Тема дисертації: «Теоретико-методичні основи ігрової діяльності дітей дошкільного віку в процесі фізичного виховання»

Науковий консультант: Пітин Мар’ян Петрович – доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор, Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, професор кафедри теорії спорту та фізичної культури.

Офіційні опоненти:

▶ Москаленко Наталія Василівна – доктор наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.02 «Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення», професор, проректор з наукової діяльності Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту.

▶ Пангелова Наталія Євгенівна – доктор наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.02 «Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення», професор, завідувач кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

▶ Андрєєва Олена Валеріївна – доктор наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.02 «Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення», професор, завідувач кафедри здоров’я, фітнесу та рекреації Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Ректорат та науково-педагогічний колектив нашого Університету щиро вітають Вікторію Михайлівну Пасічник та її наукового консультанта Мар’яна Петровича Пітина з успішним захистом докторської дисертації та бажають їм міцного здоров’я, щастя, успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та подальших наукових досягнень!

Прокрутити вгору