У ЛДУФК стартує соціальний проєкт «Плети маскувальну сітку – збережи життя Воїна!»

Увага! Увага! Увага! У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського стартує соціальний проєкт «Плети маскувальну сітку – збережи життя Воїна!». Ініціатори заходу – студентське самоврядування нашого закладу вищої освіти та професорка Наталія Павленчик – завідувачка кафедри економіки та менеджменту.

Зараз маскувальні сітки стали дуже затребувані та необхідні для наших захисників, щоб максимально замаскувати особовий склад і технічні засоби, зброю, військову техніку, споруди, запаси та будови. За підтримки керівництва ЛДУФК імена Івана Боберського, з ініціативи завідувачки кафедри економіки та менеджменту, професорки Наталії Павленчик і студентського самоврядування, в актовому залі головного корпусу (вул. Костюшка, 11) нашого закладу вищої освіти розпочинається тривалий соціальних захід – плетіння маскувальних сіток.

Зауважимо, що наразі є велика потреба в тканинах темних тонів, а на перспективу знадобиться і біла. Тому просимо усіх, в кого є можливість – приносити тканину та одяг відтінків зеленого (хакі, болотний, оливковий, брудно-зелений), коричневого, чорного кольорів. Прийом тканини – у 213-й авдиторії головного корпусу ЛДУФК імені Івана Боберського.

Плетіння сіток відбуватиметься у актовому залі головного корпусу щодня, постійно – до 16:00, крім вихідних днів.

Закликаємо усіх не байдужих до долі України та її Захисників долучатись до плетіння маскувальних сіток: НАВІТЬ 5 ХВИЛИН, ЗАТРАЧЕНИХ НА ЦЮ СПРАВУ, НАБЛИЖАТИМУТЬ НАС ДО НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!!!

Тож чекаємо Вас усіх у актовому залі головного корпусу нашого Університету! Можна приходити разом зі своїми друзями та родичами. Тільки усі разом ми ПЕРЕМОЖЕМО клятого москаля!

Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!

Прокрутити вгору