Боксер Іван Данча здобув свою другу перемогу на професійному ринзі

У столиці США Вашингтоні відбувся дебютний поєдинок на американському ринзі 29-річного українського боксера-професіонала Івана Данчі – випускника кафедри фехтування, боксу і національних одноборств (завідувачка – доцент Зоряна Семеряк) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Суперником Івана Данчі, який нині тренується у США в тамтешнього фахівця Мішеля Максорлі, був 26-річний американець Ентоні Рутковскі. Зазначимо, що бій, який гостинно прийняв Knuckle Up Boxing Gym & Fitness Center Raleigh у Вашингтоні, відбувся в рамках першої середньої вагової категорії.

Звісно, вболівальники, які практично повністю заповнили трибуни арени, палко підтримували суперника українця. Однак Рутковскі це не допомогло жодним чином. Що більше, він не протримався проти Івана навіть до закінчення першого раунду.

Поєдинок розпочався з атак Данчі, який одразу пішов вперед і вже в першому раунді нокаутував опонента. Іван двічі збив з ніг Ентоні ударами по ребрах. А після третього падіння суперника рефері зупинив одностороннє побиття – технічний нокаут.

Зазначимо, що це друга перемога чемпіона України 2015 року серед аматорів на професійному ринзі, причому обидва бої Іван Данча виграв технічним нокаутом в першому раунді. Нагадаємо, першим його суперником був українець Максим Бойков з Нововолинська.

Додамо, що свій наступний, третій за ліком бій у професійній кар’єрі Іван Данча за попередньою інформацією проведе в січні наступного, 2014 року. А хто саме буде суперником українця, стане відомо за кілька тижнів.

Прокрутити вгору