Вікторія Полийчук на міжнародному турнірі з бадмінтону у Польщі зупинилася за крок від медального п’єдесталу пошани

Впродовж трьох днів, з 10-го по 12-е листопада поточного року, в місті Білосток, що знаходиться на північному сході Польщі, на річці Бяла, відбувся традиційний міжнародний турнір з бадмінтону Yonex Polish International U19 2023, який проводиться під егідою Всесвітньої федерації бадмінтону. Учасницею змагань була і українка Вікторія Полийчук – студентка кафедри терапії та реабілітації (в.о. завідувача – доцент Любов Ціж) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Першокурсниця факультету терапії та реабілітації Вікторія Полийчук, яка тренується під керівництвом випускниці нашого Університету, майстра спорту України з бадмінтону, доцента, кандидата наук з фізичного виховання та спорту Оксани Гречанюк, на звітному турнірі у місті Білосток приймала участь у трьох категоріях. Зокрема, в одиночному розряді вона поступилася в 1/16 фіналу у трьох сетах з рахунком 1:2 своїй співвітчизниці Анастасії Єрохіній із Харкова. Першу партію Вікторія відіграла відмінно і виграла її з рахунком 21:12. На жаль, у двох наступних сетах розвиток подій для неї був діаметрально протилежним. Обидві партії завершилися на користь її суперниці з однаковим рахунком 21:13. Додамо, що в підсумку Єврохіна разом з іншими трьома невдахами чвертьфінальної стадії розділися місця з п’ятого по восьме.

В змішаній парній категорії Вікторія Полийчук грала разом з Антоном Дружченком із Дніпра. Нагадаємо, нещодавно на юніорському чемпіонаті України у Києві Вікторія і Антон виграли золоті медалі. На жаль, на звітному турнірі зійти на медальний подіум їм не судилося. В 1/32 фіналу українці поступилися польському дуету у складі Sebastian Pinkowicz / Olga Szwarnowicz в матчі із трьох сетів з рахунком 1:2 (22:20, 12:21, 19:21).

Найкращого результату на міжнародному турнірі Yonex Polish International U19 2023 у Білостоку Вікторія Полийчук досягла у парному жіночому розряді, де вона грала в парі разом з Поліною Бараннік із Дніпра. Діставшись чвертьфінальної стадії змагань, у грі за вихід до квартету півфіналістів, перемога в якій гарантувала місце на медальному подіумі, Вікторія з Поліною зіграли не найкращим чином. Українки у двох сетах з рахунком 0:2 (13:21, 12:21) поступилися майбутнім бронзовим призеркам змагань, дуету з Польщі у складі Viktoriya Pletsiukhova / Veranika Stankevich.

БАДМІНТОН. МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР YONEX POLISH INTERNATIONAL U19 2023

10 – 12 листопада. Білосток (Польща)

ЧОЛОВІЧА ОДИНОЧНА КАТЕГОРІЯ

1. Mateusz Golas (Poland)
2. Adith Karthikeyan Priya (Netherlands)
3. Abhishek Kanapala (India)
3. Jan Wilczak (Poland)

 

ЖІНОЧА ОДИНОЧНА КАТЕГОРІЯ

1. Sofiia Lavrova (Ukraine)
2. Maria Koriagina (Ukraine)
3. Raiia Almalalha (Ukraine)
3. Anastasiia Alymova (Ukraine)

 

ЧОЛОВІЧА ПАРНА КАТЕГОРІЯ

1. Mikolaj Morawski / Krzysztof Podkowinski (Poland)
2. Bartlomiej Butkus / Jan Franczak (Poland)
3. Oleksandr Chyrun / Anton Druzhchenko (Ukraine)
3. Yegor Romaniuk / Ivan Tsaregorotsev (Ukraine)

 

ЖІНОЧА ПАРНА КАТЕГОРІЯ

1. Anna Czuchra / Julia Stankiewicz (Poland)
2. Maria Koriagina / Yaroslava Vantsarovska (Ukraine)
3. Raiia Almalalha / Anastasiia Alymova (Ukraine)
3. Viktoriya Pletsiukhova / Veranika Stankevich (Poland)

 

ЗМІШАНА ПАРНА КАТЕГОРІЯ

1. Mateusz Golas / Julia Stankiewicz (Poland)
2. Mikolaj Morawski / Kinga Stokfisz (Poland)
3. Bartlomiej Butkus / Antonina Cybulka (Poland)
3. Vladyslav Kunin / Yaroslava Vantsarovska (Ukraine)

 

Додамо, що з усіма результатами змагань можна ознайомитися
ЗА ПОСИЛАННЯМ

Прокрутити вгору