Анкети для вибору передбаченого освітньою програмою обсягу вибіркових дисциплін
2 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
2 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
3 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
3 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
4 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
4 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Магістри 1 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Магістри 1 курс 2 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Магістри 2 курс 1 семестр 2021-2022 н.р. – вибіркові дисципліни
Рекомендовані навчальні дисципліни вільного вибору студента на 2020-2021 н.р.
Форма для подання електронної заяви про вибір навчальних дисциплін на 2020-2021 н.р.
1 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Методика викладання у вищій школі”
Силабус навчальної дисципліни “Оздоровче харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Інформаційна культура студента”
Силабус навчальної дисципліни “Сучасні концепції гостинності ГРС М”
2 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Міжнародна готельна індустрія”
Силабус навчальної дисципліни “Ділові та протокольні заходи у готельно-ресторанній справі”
Силабус навчальної дисципліни “Організація СПА та Велнес індустрії”
Силабус навчальної дисципліни “Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві”
Силабус навчальної дисципліни Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю
3 семестр
Силабус навчальної дисципліни “Крафтові технології”
Силабус навчальної дисципліни “Технологія продуктів функціонального харчування”
Силабус навчальної дисципліни “Організація роботи фромажера”
Силабус навчальної дисципліни “Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу”
Силабус навчальної дисципліни“Revenue менеджмент”