У ЛДУФК відбулося спортивне свято для особливих дітей – учнів спецшкіл-інтернатів та вимушено переміщених дітей з інвалідністю (Фото)

В Універсальному манежі стадіону СКІФ Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (вул. Черемшини, 17) відбулося спортивне свято для особливих дітей – учнів спецшкіл-інтернатів, а також вимушено переміщених дітей з інвалідністю. Захід проводив колектив вчителів фізичної культури дружнього до університету і кафедри теорії та методики фізичної культури (завідувачка – професорка Іванна Боднар) нашого закладу вищої освіти і водночас й однієї з баз педагогічної практики для наших студентів – школи-інтернату «Довіра».

У святі загалом взяли участь біля 200 учнів молодшого шкільного віку. Наші студенти мали можливість волонтерити.

Діти разом із Святим Миколаєм спершу виконали руханку під музику, а потім мали можливість:

▶ позмагатися в естафетах з м’ячами, скакалками і дисками фрізбі, ракетками для пінг-понгу;

▶ спробувати свої сили в спортивних іграх – флорболі, баскетболі та футболі;

▶ взяти участь у розвагах «вудочка» та «парашут».

Волонтери спочатку демонстрували правильну техніку виконання спортивних вправ, надавали дітям методичну допомогу, організовували дії команд і слідкували за технікою безпеки.

Усім чемним учасникам і волонтерам Святий Миколай подарував солодкі гостинці і спортивний інвентар для занять спортом у їхніх навчальних закладах.

Дякуємо організаторам за те, що чітко усе підготовили, поділилися своїм досвідом в проведенні спортивних розваг і сприяли удосконаленню практичних навичок наших студентів у роботі з особливими дітьми.

Дякуємо усім небайдужим студентам, хто своєю працею долучився до організації дитячого спортивного свята.

Гарна робота! Разом робимо добрі справи!
Все буде Україна!

Прокрутити вгору