У ЛДУФК відбулися LIII Всеукраїнські змагання з легкої атлетики «Новорічний день стрибуна» (Фото)

У п’ятницю, 15-го грудня, в легкоатлетичному манежі навчально-спортивного комплексу «СКІФ» Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського відбулися традиційні, уже 53-ті за ліком Всеукраїнські змагання з легкої атлетики «Новорічний день стрибуна», до організації та проведення яких долучилися Федерація легкої атлетики України, Федерація легкої атлетики Львівської області, Управління молоді та спорту ЛОДА, Управління спорту ЛМР, спортивний клуб «СКІФ» (голова – доцент Володимир Левків) та кафедра легкої атлетики (завідувач – доцент Ярослав Свищ) нашого закладу вищої освіти.

За свою понад піввікову історію «Новорічний день стрибуна» пройшов шлях від змагання, дев’яносто відсотків учасників якого були студенти Львівського державного, тоді ще інституту фізкультури, до турніру Всеукраїнського рівня, що входить у календар змагань Федерації легкої атлетики України. Як і попередні, цьогорічний турнір відбувся у легкоатлетичному манежі навчально-спортивного комплексу «СКІФ» ЛДУФК імені Івана Боберського.

Гостями та співорганізаторами наших новорічних стрибків були начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як (на фото нижче – крайній зліва), начальник управління спорту Львівської міської ради Антон Нікулін (на фото нижче – другий справа) та президент спортивного клубу «СКІФ» Володимир Левків (на фото нижче – другий зліва).

Понад 100 спортсменів з восьми областей країни виборювали призові місця на святковому п’єдесталі пошани в стрибках у довжину, у висоту та потрійним. Змагання проводились серед різних вікових категорій: юнаки і дівчата U-16, юнаки та дівчата U-18, юніори і юніорки U-20, а також дорослі. Усі призери та переможці змагань були нагороджені медалями, грамотами, сувенірами.

За результатами спортивних баталій звітних змагань студенти і випускники кафедри легкої атлетики нашого закладу вищої освіти здобули 13 нагород – вісім золотих, дві срібні та три бронзові.

СТРИБКИ У ВИСОТУ:

▶ Єлизавета Чорна (11 ФКІС) – І місце, результат 150 см (U-18);

Вікторія Майстренко (23 ПО-РГН, на фото вище – зліва) – ІІ місце, результат 155 см (U-20);

▶ Анастасія Матвійок (випускниця) – І місце, результат 170 см серед жінок;

Денис Карімов (21 ФКІС, на фото нижче) – І місце, результат 195 см (U-20);

Назар Боруцький (41 ФКІС, на фото нижче – зліва) – І місце, результат 211 см серед чоловіків;

Руслан Касьянов (61 ПО-МСО, на фото нижче – справа) – ІІІ місце, результат 180 см серед чоловіків.

 

СТРИБКИ У ДОВЖИНУ:

Юлія Зоріна (21 ФКІС, на фото нижче – справа) – ІІІ місце, результат 5,09 м, (U-20);

▶ Аліна Лістунова (41 ФКІС) – І місце, результат 6,09 м серед жінок;

Віталій Ковач (32 ФКІС, на фото нижче – по центру) – І місце, результат 5,29 м (U-20);

Олег Романко (11 ПО-СО, на фото нижче – зліва) – ІІ місце, результат 4,73 м (U-20);

Руслан Гусак (11 ПО-СО, на фото нижче – справа) – ІІІ місце, результат 4,66 м (U-20);

▶ Руслан Касьянов (61 ПО-МСО) – І місце, результат 6,94 м серед чоловіків.

 

ПОТРІЙНИЙ СТРИБОК:

Аліна Лістунова (41 ФКІС, на фото нижче – по центру) – І місце, результат 12,55 м серед жінок.

Прокрутити вгору