Вітання колективу ЛДУФК імені Івана Боберського з Різдвом Христовим!

Щиросердечні привітання від Ректорату Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського професорсько-викладацькому складу, студентам, магістрантам, аспірантам та усьому колективу нашого закладу вищої освіти з нагоди Різдва Христового! З вересня поточного, 2023 року Православна церква України та Українська греко-католицька церква перейшли на новоюліанський календар, тож тепер свято Різдва припадає на 25-е грудня.

Шановні колеги, дорогі здобувачі вищої освіти!

Другий рік поспіль український народ зустрічає Різдво Христове – одне з найвеличніших і найулюбленіших своїх свят – в умовах повномасштабної війни. Тому бажаємо Вам перш за все якомога швидшої, а головне, повної неминучої нашої Перемоги над загарбниками-рашистами з клятої московії та Миру в нашій Суверенній Незламній Державі! Хай світле свято Різдва Христового принесе мир і злагоду в кожну домівку. Хай всі негаразди відійдуть у небуття, а поряд завжди крокують щастя та любов.

Ми з Вами з дитинства знаємо, що Різдво Христове – це пора справжніх чудес. Тож нехай здійсняться всі Ваші мрії, помисли будуть чисті та безгрішні, а Христос охороняє Вас від всіляких бід і негараздів. Нехай у Вашій душі ніколи не згасає світло віри й щастя. Миру вам, здоров’я і душевної теплоти!

Різдво Христове – найдобріше і світле свято! Бажаємо Вам щастя, удачі, здоров’я та добробуту. Нехай Ваше серце наповниться вірою, добром і любов’ю! Нехай все, що буде дарувати Вам життя, виявиться на благо, на добро і на радість! Добра, любові й щастя, добробуту, успіху і міцного здоров’я Вам і Вашим родинам. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх негараздів, а в душі запанують віра, спокій і благодать.

Щирої радості в День Різдва. Затишку, здоров’я, тепла, та щастя. Нехай Різдво принесе спокій та мир у душі та навколо. Різдво Христове хай накриє хвилею добробуту, залишивши всі неприємності далеко в минулому. Щоб здоров’я не підводило і життя було мирним. Нехай маленьке диво відвідає і радістю наповнить Ваш будинок.

У світлу та магічну Різдвяну ніч збуваються заповітні бажання та трапляються справжні дива. Вітаємо Вас із Різдвом Христовим та бажаємо, щоб у кожній нашій домівці завжди панували любов та злагода, щоб кожного дня траплялися маленькі дива, а доля дарувала приємні сюрпризи. Нехай на нашій землі панує мир та спокій, а Ваш шлях освітлює Вифлеємська зірка!

Зі світлим святом Різдва!
Христос народився! Славімо Його!

До столу в Святвечір сіда Україна,
Зібравши свій рід на честь Рождества,
Вітає колядками Божого Сина –
Малого Ісуса Христа!

Зі світлим Різдвом Вас вітаємо!
Бажаємо від краю до краю
Здоров’я та мирного неба.
Хай справи вдаються, як треба.

Хай світлою буде дорога,
Хай геть оминає тривога.
На серці хай радісно буде.
Хай мир і добро будуть всюди!

З Різдвом Христовим, з новим щастям!
Христос хай буде Вам причастям,
Дарує всім достаток в хату,
А в серце – радості багато!

Хай Різдво з тим завітає,
Чого серце забажає.
Хай несе у кожну хату
Щастя й радощів багато.

З Різдвом Христовим, із чудовим святом,
Вітаєм Вас, щоб Ви були багаті.
Хай святий вечір принесе у Ваш дім,
Доробут, милість та здоров’я всім.

З Різдвом Христовим! З Новими дивами!
Нехай Христос прибуде завжди з Вами,
Натхнення Вам на довгі й вірні дні,
Палають хай Різдва святі вогні!

Прокрутити вгору