Вітання з ювілеєм Тетяні Божук!

Сьогодні, 10-го січня, свій ювілей святкує професорка кафедри туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, докторка географічних наук, авторка близько 250 наукових і навчально-методичних праць, серед них два одноосібні та 12 колективних монографій, співавторка двох навчальних посібників і одного підручника Божук Тетяна Іванівна – справжній професіонал своєї справи, доброзичлива і порядна людина, чудова дружина й мати та красива в усіх значеннях цього слова жінка.

Шановна Тетяно Іванівно, з нагоди ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за сумлінну педагогічно-викладацьку діяльність та наукову роботу. Ви відносно віднедавна працюєте у нашому закладі вищої освіти, але й за цей проміжок часу уже зарекомендували себе, як справжній професіонал, для якого немає секретів у обраній професії. Зокрема, відповідаючи за співпрацю зі стейкхолдерами, Ви помітно розширили зв’язки нашого університету загалом і кафедри туризму зокрема з туристичними фірмами і організаціями та іншими туристично-рекреаційними установами, за що Вам окреме велике спасибі. А зважаючи на Ваш солідний досвід роботи та неймовірно величезну жагу до творчості, немає жодних сумнівів, що уже в найближчому майбутньому Ви досягнете нових вагомих успіхів і як педагог-новатор, і як науковець.

Вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм у цей по-справжньому зимовий день, на жаль, ми не маємо морального права не згадати про те, що ось уже 686-й день Збройні сили України та увесь наш народ самовіддано ведуть героїчну боротьбу з ордою рашистів-окупантів із московії за свою свободу і незалежність та цілісність й суверенітет нашої держави. Тож в першу чергу бажаємо Вам, як зрештою і нам усім, сили духу й психологічної стійкості, мирного неба та якомога швидшої, а головне, повної неминучої нашої Перемоги над клятим супостатом!

Звісно, як годиться на ювілей, бажаємо Вам й на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, справжнього кохання і максимальної підтримки в усьому від чоловіка, любові та якомога більше радості від дочки, а в недалекому майбутньому отримання статусу тещі й утіх від онуків, родинного щастя та затишку, достатку і добробуту, а також щирості й поваги від усіх, хто Вас оточує і нових успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та науковій роботі.

Дорога Тетяно Іванівно, ось і прийшло, як кажуть філософи, Ваше життєве повноліття! Тож нехай здоров’я буде міцним, життя – цікавим, заможним та активним, родина – надійною, великою і дружньою. Нехай душа не втомлюється мріяти і радіти, серце – любити, губи – посміхатися. А попереду нехай Вас чекає безкінечне число щасливих та довгих днів, багато відданих друзів і море позитиву!

Нехай сьогодні все буде так, як Ви мрієте – за вікном буде прекрасна погода, а у Вас чудовий настрій! Нехай все те, що сьогодні побажають Вам гості на ювілей, обов’язково збудеться і Ваше життя наповниться світлом, щастям і добротою! Нехай сьогодні не змовкають поздоровлення і тости, нехай у Вашу честь звучать вірші та пісні! Нехай у житті буде багато усмішок, сонячного світла, тепла і радості, а у Вашому домі завжди живе щастя!

Бажаємо Вам душевної рівноваги і щоб вона була завжди в гармонії з навколишнім світом. Щоб увага, підтримка і любов оточували Вас з усіх боків. Будьте красиві, здорові, спритні і активні. Радійте, веселіться та неодмінно балуйте себе! Щиро бажаємо не втомлюватися ні на хвилину та сміливо йти вперед по дорозі удачі і благополуччя.

Нехай Ваше життя наповнюється новими фарбами кожен день, вогонь в очах ніколи не згасає, здоров’я не підводить, а близькі й друзі не забувають. Яскравих посмішок, приємних моментів, бадьорості духу, хороших подій, великої удачі, і головне – живіть від щирого серця, подаючи приклад кожному! Тож ще раз прийміть наші щирі вітання та побажання нескінченного, сонячного щастя!

З Ювілеєм Вас і многая літа, шановна Тетяно Іванівно!
І нехай Всевишній та Матінка Божа оберігають Вас і Ваших рідних й близьких
та нашу Рідну Неньку Україну і увесь її нарід!

Сьогодні ювілейну стоптано стежину
Та спокою нема для Ваших ніг,
Бо пройдено життя, лише частину –
Попереду багато ще доріг!

Нехай душа у Вас ніколи не старіє,
На білій скатертині будуть хліб і сіль,
Своїм теплом Вас завжди сонце гріє
Слова подяки линуть звідусіль!

В житті нехай все буде, що потрібно,
Без чого не складається життя,
Любов, здоров’я, щастя, дружба
Та вічна нестаріюча душа!

Смійтеся більше, та менше сумуйте,
Щораз багатійте, ще краще ґаздуйте,
Хай думи ніколи спочину не знають,
Хай легко, мов крила, рідних пригортають!

Живіть до ста років на поміч всім людям
Здоров’я міцного Вам зичимо щиро,
Ласки від Бога, від людей добра
На многії та щасливії літа!

Прокрутити вгору