Вітання з 55-літтям Рибчичу Івану Євстахійовичу!

Сьогодні, 17-го cічня, свій 55-літній ювілей відзначає доцент кафедри фізкультурно-спортивної реабілітації та спортивної медицини Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат наук з державного управління, магістр медицини – Рибчич Іван Євстахійович – прекрасний фахівець, чудовий викладач, порядна людина та неординарна особистість, яка вже не один десяток років займається улюбленою справою, що поєднує спорт і медицину.

Шановний Іване Євстахійовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку і наукову діяльність, медичну та тренерську роботу. Окрема подяка за Ваше вміння успішно поєднувати теорію з практикою. При цьому немає жодних сумнівів, що Ваш потенціал наразі ще далеко не вичерпаний.

Закінчивши з відзнакою Львівський державний медичний університет імені Данила Галицького, де були капітаном студентської футбольної команди, а будучи студентом п’ятого курсу стали її тренером, Ви у 2006 році пройшли спеціалізацію зі спортивної медицини, що дозволило Вам займатися улюбленою справою, яка поєднує спорт і медицину. У 2008 році за Вашої ініціативи при Львівському медичному університеті вперше була створена жіноча команда медикинь-студенток і Ви стали одним із співавторів першого офіційного жіночого матчу між вузами Львівщини. Згодом, у 2009 році ця жіноча команда стала переможцем студентського фестивалю.

У складі чоловічої та жіночої студентських команд в різні часи під Вашим керівництвом виступали відомі футболісти Юрій Беньо та Віталій Постранський, головний лікар Самбірської ЦРЛ Богдан Марчук, начмед Гнат Герич та і багато інших знаменитостей, а також теперішні гравчині вищої ліги чемпіонату України з футболу, учасниці Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2021/2022 Соломія Куп’як та Інга Мостова, а також дівчата, які нині вже лікарки-інтерни, а п’ять років тому вони були студентки-медикині і стали срібними призерками чемпіонату України в складі ЖФК «Янтарочка».

Вітаючи Вас з ювілеєм у цей по-справжньому зимовий день, але, на превеликий жаль, і в неймовірно складний час для усього українського народу, який уже 693-й день веде героїчну боротьбу проти рашистсько-фашистських загарбників з клятої московії, ми перш за все бажаємо Вам мирного неба, витримки, мужності і віри в нашу неминучу, а головне, повну Перемогу над супостатом, стійкості та міцності духу!

Звісно, як годиться на ювілей, бажаємо Вам й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, любові та підтримки у всьому від рідних і близьких, щирості й поваги від колег по роботі, студентів, пацієнтів і усіх, хто Вас оточує. Бажаємо також нових творчих звершень у педагогічно-викладацькій і науковій діяльності та роботі в медичній сфері, добробуту і матеріального достатку, здійснення усіх життєвих задумів та завжди залишатися порядною людиною і щоденно мати гарний настрій й позитивне ставлення до життя.

Вельмишановний Іване Євстахійовичу, філософи стверджують та й народна мудрість вчить, що 55 років – це вже не юність і не молодість, а розсудлива зрілість, життєвий досвід і заслужена повага. Бажаємо Вам весняних посмішок, літнього тепла, осінніх фарб і зимової стійкості характеру. І нехай всі наші побажання долетять за призначенням та неодмінно здійсняться. Зустрічайте новий день з посмішкою, запалом й очікуванням дива!

Також ще раз бажаємо Вам богатирського здоров’я, невичерпної енергії, чудових можливостей і неймовірно радісних подій, родинного тепла і злагоди, усіляких гараздів і безліч яскравих подарунків долі. І нехай ця прекрасна ювілейна дата стане ще одним приводом для того, щоб сказати «Життя тільки починається»!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний Іване Євстахійовичу!
І нехай Господь береже Вас та усю Вашу родину
і нашу рідну Неньку Україну!

На килимі життя, немов чарівна м’ята,
Розквітла Ваша ювілейна дата.
Хай квіт життя повік не одцвітає,
Нехай добро до Вас щоднини прибуває.

Нехай Ваше щастя квітне веселково,
І хай лунає скрізь привітне слово.
Хай Бог благословляє Вашу долю,
І Ваше серце хай не знає болю!

Нехай рясні дощі несуть здоров’я,
Проміння сонячне торкає за вуста.
Хай рідні зігрівають лиш любов’ю,
Бажаєм довгого й щасливого життя.

Хай Матір Божа Вас охороняє,
Сіяє втіхи зірка золота,
Ісус Христос з небес благословляє
На щедрі щастям многії літа!

Прокрутити вгору