У ЛДУФК 9–10 травня відбудеться VІ Міжнародна науково-практична конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування»

9–10 травня поточного року у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбудеться традиційна, уже шоста за ліком Міжнародна науково-практична конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування», організатором якої є кафедра економіки та менеджменту (завідувачка – професорка Наталія Павленчик) нашого закладу вищої освіти. Форма проведення заходу – змішана.

До участі в конференції запрошуються працівники наукових установ, науково-педагогічні працівники, фахівці-практики, представники органів державної влади, аспіранти.

СПІВОРГАНІЗАТОРИ ТА ПАРТНЕРИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

▶ Міністерство освіти і науки України

▶ Управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації

▶ Державний університет Західної Парани (Бразилія)

▶ Університет Алмати (Казахстан)

▶ Академія фізичного виховання Юзефа Пілсудського у Варшаві (Польща)

▶ Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес освіти

 

НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

▶ Пріоритети і перспективи розвитку економіки України в умовах глобалізації та євроінтеграції.

▶ Соціально-економічні засади розвитку менеджменту та маркетингу в сучасних умовах.

▶ Трансформація сфери обслуговування: сучасні виклики, тенденції та домінанти інноваційного розвитку.

▶ Актуальні проблеми розвитку сфер: фізичної культури та спорту, фітнесу та рекреації, фізичної реабілітації в ринкових умовах.

▶ Сучасні тенденції та стратегії розвитку туристичної галузі.

▶ Соціально-гуманітарні аспекти функціонування сфери менеджменту, туризму, готельно-ресторанної справи, фізичної культури і спорту.

 

Для участі в конференції необхідно до 11-го квітня 2024 року надіслати на електронну скриньку economldufk@gmail.com тези доповіді та заявку у файлах із розширенням *.rtf, названі прізвищем автора латинськими літерами із зазначенням номеру напряму роботи конференції, наприклад: duma1_tezy.rtf, duma1_zajavka.rtf, а також скановану копію чи фотокопію документа про сплату організаційного внеску: duma1_oplata.

Організаційний внесок за участь у конференції (редакційно-видавниче опрацювання і публікація тез в електронному збірнику матеріалів конференції та електронний сертифікат учасника) у розмірі 100 гривень сплачується після підтвердження організаторами про прийняття тез до друку.

 

Робочі мови конференції
українська; англійська; польська

Контактна особа
кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Гуцуляк Вікторія Романівна
+38 (097) 410-31-07

 

Більше інформації про участь в конференції у запрошенні
ЗА ПОСИЛАННЯМ

Прокрутити вгору