Наші видання: Іван Каратник «Словник-довідник основних термінів і понять з бадмінтону, тенісу, тенісу настільного»

Вийшов друком «Словник-довідник основних термінів і понять з бадмінтону, тенісу, тенісу настільного». Автор – кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри спортивних та рекреаційних ігор нашого Університету Іван Каратник.

Каратник І.
Словник-довідник основних термінів і понять з бадмінтону, тенісу, тенісу настільного / Іван Каратник. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 92 с.

ISBN 978-617-8135-16-4

Словник-довідник призначено для детального ознайомлення з основною термінологією, яку використовують під час вивчення дисципліни «Теорія і методика спортивних ігор: бадмінтону, тенісу, тенісу настільного». Подано основні поняття й терміни з бадмінтону, тенісу й тенісу настільного, які використовують студенти у процесі розроблення, оформлення й захисту основних видів робіт дисципліни. Видання містить 289 термінів і понять та 45 рисунків.

Для викладачів, тренерів, аспірантів, магістрантів і студентів закладів вищої освіти фізкультурного профілю, які вивчають дисципліну «Теорія і методика спортивних ігор: бадмінтону, тенісу, тенісу настільного», а також для учителів загальноосвітніх шкіл та ДЮСШ.

Випусковий редактор Оксана Борис
Редактори Єлизавета Лупиніс, Наталія Величкович
Дизайн обкладинки Олександри Оринчин

Прокрутити вгору