Студенти ЛДУФК імені Івана Боберського побували на Шевченківському вечорі в Палаці мистецтв

У Львові, в четвер, 14-го березня поточного року, в концертному залі Палацу мистецтв за участі студентів та викладачів Львівського фахового коледжу культури і мистецтв та семінаристів Львівської духовної семінарії відбувся літературно-мистецький захід з нагоди 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка «Твій голос пророчий звучить крізь роки».

Побували на Шевченківському вечорі й студенти першого курсу факультету фізичної культури і спорту та третього курсу факультету туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Разом з ними захід відвідали викладачі кафедри гуманітарних дисциплін (завідувач – професор Олег Полянський) – професор Олександр Турчак, доцент Марія Поцюрко та старший викладач Ірина Гузенко.

Виступи талановитих виконавців нікого з присутніх у залі не залишили байдужими. Справжнє щире мистецьке свято подарувало глядачам безліч позитивних емоцій. Такі заходи сьогодні нам потрібні особливо, вони підтримують патріотичний дух і дають наснагу до нашої перемоги.

За чудові виступи та отримані позитивні емоції студенти і викладачі ЛДУФК імені Івана Боберського дарували виконавцям концерту бурхливі оплески та щирі слова подяки.

Прокрутити вгору