Студенти ЛДУФК – учасники престижного майстер-класу «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів» (Фото)

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» і освітньої програми «Крафтові технології та інновації сфери гостинності» разом із завідувачкою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, докторкою наук, професоркою Марією Паскою взяли участь у престижному майстер-класі «Знайомі незнайомці: wow-фактор доступних продуктів» від найкращих шеф-кухарів України, що відбувся у Львові, в готелі BANKHOTEL.

Найкращі українські шеф-кухарі та експерти кулінарної індустрії з Києва, Івано-Франківська, Львова та Одеси поділились власним досвідом як перетворити звичайні, доступні, не преміальні продукти на wow-страви (з цікавими смаками, текстурами, подачами).

Водночас, їм вдалось довести, що емоційний ефект, який страви справляють на гостя, не залежить від високого фуд-коста.

Програма заходу реалізувалась у таких напрямах:

Тема 1: «Робота з власними (українськими) продуктами та використання їх в ресторані»

Спікер – Максим Прихідько

Тема 2: «Глобальне та локальне: як світові кулінарні техніки позволяють по-новому розкрити потенціал українських продуктів»

Спікер – Артем Кабулахін

Тема 3: «Система кухонних дисплеїв, як помічник для кухаря»

Спікер – Ігор Гречко

Тема 4: «Шпундра, верещака, галушки 2.0. Як на основі стародавніх рецептів приготувати страви для сучасного ресторану»

Спікер – Андрій Северенчук

Тема 5: «Непопулярні коренеплоди. Новий смак відомих овочів»

Спікер – Олена Жаботинська

Тема 6: «(не)сучасна українська кухня»

Спікер – Антон Гільчук

Тема 7: «Wow-обладнання на професійній кухні. Техніка, що здатна дивувати, як новачків, так і справжніх кулінарних гуру»

Спікер – Сергій Пастух

Тема 8: «Розмови про галицько-єврейську кухню та обід з трьох страв»

Спікери – Маріанна Душар та Льоля Ланда

Організатори заходу забезпечили доступними знання, технології, техніку для кожного шеф-кухара, кухара, технолога, усім поціновувачам новинок у гастрономічній галузі.

Для студентів це чудова можливість розвиватися та отримувати новий досвід, техніки, рецептури, подачі, та відкривати нові смаки.

Щира подяка організаторам майстер-класу і готелю BANKHOTEL та бренд-шефу, випускнику спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Віталію Гуралевичу, за запрошення, цікаву та корисну програму зустрічі.

Прокрутити вгору