Марія Паска – учасниця міжнародної конференції «Woman Hotelier» у польському місті Оструд (Фото)

На початку березня у місті Оструд (Польша), відбувся міжнародний захід готельної індустрії – конференція «Woman Hotelier», на якому представником від Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського була професорка Марія Паска – завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу нашого закладу вищої освіти.

Серед учасників зустрічі – експерти, лідери галузі, бізнесмени, громадські активісти та бізнес-партнери, а також представники навчальних закладів Польщі, де здійснюють підготовку зі спеціальностей: гостинність та готелярство, туризм та рекреація. Спільними зусиллями вони створили красномовний форум для дискусії, обміну досвідом і використання знань.

Конференція стала важливим форумом для професійного розвитку та обміну досвіду в унікальному середовищі лідерів галузі. Захід презентував цікаві бесіди та лекції, які мали на меті надихнути та розширити кругозір учасників сфери гостинності.

«Ми не можемо лише імітувати, ми повинні створювати нові тенденції, розвивати та впроваджувати зміни, необхідні для оптимального функціонування всієї нашої галузі», – зазначила, розпочинаючи зустріч, президент спілки «Польські незалежні готелі» Ельжбета Лендо.

Щиро вдячні пані Ельжбеті Лендо за визначені перспективи співпраці, а також професорам Вроцлавської академії бізнесу – проректору з науки та міжнародного співробітництва, доктору Марті Дроздовській та менеджеру сектору туризму та відпочинку, доктору Ізабеллі Грушці за окреслення напрямів спільних проектів.

Прокрутити вгору