Студенти-першокурсники ЛДУФК відвідали виставку художника Олега Денисовця «Всесвіт» у Львівському палаці мистецтв

Студенти 11-ої групи факультету терапії та реабілітації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, разом з куратором – доцентом кафедри анатомії і фізіології, кандидатом біологічних наук Мирославою Гриньків, 19-го березня поточного року відвідали виставку самобутнього львівського художника Олега Денисовця «Всесвіт», яка демонструється у Львівському палаці мистецтв.

Студенти оглянули понад 50 робіт художника, присвячених воєнній тематиці, шевченківським дням, а також філософським роздумам митця про всесвіт і місце людини в ньому. Частина робіт виконані на гутному склі, інші – на полотні. Всі картини сповнені глибокого символізму, просякнуті любов’ю до України і болем за страждання нашого народу.

Особливо вразили студентів картини з циклу «З бомбосховища», які автор почав малювати для моральної підтримки людей, котрі переховувались в укриттях під час повітряних атак.

Спеціально для студентів була проведена авторська екскурсія, під час якої художник Олег Денисовець ділився історією написання своїх творів і тлумачив їхній зміст.

Додамо, що виставка Олега Денисовця «Всесвіт» працюватиме до кінця березня. Рекомендуємо відвідати!

Прокрутити вгору