Павло Коростильов – найкращий спортсмен Львівщини за підсумками березня 2024 року

Традиційне щомісячне голосування членів виконкому Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками березня 2024 року 26-річного заслуженого майстра спорту зі стрільби кульової Павла Коростильова – випускника Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

2-го березня поточного року в угорському Дьєрі, на Чемпіонаті Європи-2024 з стрільби кульової срібним призером у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м у вправі команди-тріо стала чоловіча збірна України. Киянин Віктор Банькін, Олег Омельчук з Рівненщини та випускник нашого університету Павло Коростильов (на фото – справа наліво) пробились у фінал з першого місця у півфіналі. Однак у вирішальному поєдинку за титул зазнали поразки від збірної Туреччини з рахунком 11:17 і тим самим зійшли на другий щабель медального подіуму.

А в командній першості у стрільбі з пневматичного пістолету на 10 метрів «синьо-жовте» тріо з результатом 1732 очки завоювало бронзові нагороди. Новоспеченим чемпіонам і срібним призерам – командам Німеччини та Туреччини відповідно – Павло Коростильов, Олег Омельчук і Віктор Банькін поступилися п’ятьма і трьома балами.

Найкращими тренерами Львівщини у березні 2024 року стали наставники Павла Коростильова – Сергій і Валентина Коростильови.

Ректорат та увесь колектив Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського щиросердечно вітають Павла та його батьків-тренерів із високим визнанням олімпійської спільноти Львівщини та бажають їм міцного здоров’я, щастя й нових спортивних досягнень на найпрестижніших змаганнях континентального та планетарного рівнів, зокрема, медального виступу на ХХХІІІ Літніх Олімпійських Іграх-2024, які цього літа прийматиме столиця Франції Париж!

Прокрутити вгору