Вітання з 50-літтям Роману Скабарі!

Сьогодні, 12-го квітня, свій 50-літній ювілей відзначає доцент кафедри спортивного туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат географічних наук, автор / співавтор понад 100 наукових і навчально-методичних праць Скабара Роман Михайлович – один з тих, хто стояв біля витоків підготовки фахівців зі спеціальності «туризм» в нашому закладі вищої освіти, а також добропорядна й чуйна людина і прекрасний сім’янин – люблячий чоловік та чудовий батько трьох дітей, який уже понад два десятки років працює в нашому університеті.

Шановний Романе Михайловичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та подяку за багаторічну, а головне, високоефективну педагогічно-викладацьку діяльність і наукову роботу та вагомий особистий внесок у підготовку молодих фахівців галузі фізичної культури.

За час роботи в нашому виші Ви зарекомендували себе, як висококваліфікований спеціаліст – справжній професіонал своєї справи, для якого практично немає жодних секретів у тому, чим він займається. При цьому немає жодних сумнівів, що Ваш потенціал і як викладача, і як науковця наразі ще далеко не вичерпаний і вже у найближчому майбутньому Ви досягнете нових професійних успіхів. А ще Ви завжди дуже коректно і доброзичливо спілкуєтеся як з колегами по роботі, так і зі студентами, тим самим заслуживши авторитет та повагу як в одних, так і в других.

Вітаючи Вас з ювілеєм у цей чудовий весняний день, але, на превеликий жаль, водночас й у неймовірно складний час для українського народу, який уже 779-й день веде героїчну боротьбу проти рашистсько-фашистських загарбників з клятої московії, ми перш за все бажаємо Вам, як зрештою і нам усім, мирного неба, витримки та віри в нашу неминучу, а головне, повну перемогу над москалем-супостатом, стійкості та міцності духу!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, справжнього кохання й підтримки у всьому від дружини, любові та якомога більше радості від доньки і синів, щирості й поваги від колег по роботі, студентів і усіх, хто Вас оточує, а також нових творчих звершень у педагогічно-викладацькій діяльності й науковій роботі та добробуту і матеріального достатку.

Вельмишановний Романе Михайловичу, 50 років – це насправді дуже крутезна дата! Тож у цей святковий день хочемо побажати, аби у Вашому подальшому житті буде 50 на 50 щастя і добробуту. Нехай «5» буде Вашою домінуючою оцінкою в будь-якій справі, а «0» – кількість проблем у житті. Бажаємо незгасного оптимізму і натхнення, бадьорості та любові, неймовірної сили й енергії! Нехай здоров’я не підводить, завзяття та оптимізму вистачає ще на довгі-довгі роки, а в душі буде весна, радість, щастя і любов! Нехай кожен ранок починається з божевільного бажання активної діяльності, а день закінчується гордістю за виконану роботу. Живіть легко і сповна насолоджуйтеся кожною хвилиною!

Пам’ятайте, 50 років для чоловіка – це всього лише пройдений життєвий досвід, це 5:0 на Вашу користь! Тож нехай Ваша мудрість життєва приносить корисні плоди, наповнюється силами та щасливими моментами. Нехай все задумане складається в один красивий пазл. А в рідній оселі хай чекають на Вас завжди з любов’ю, а проводжають – знехотя. Також не забувайте, що після 50-ти життя тільки починається! Адже тепер Ви маєте життєву мудрість, дорогоцінний досвід та перевірених друзів. Гідний чоловік повинен йти по життю сміливо. Тож не сходьте з обраного шляху, будьте міцний тілом і душею!

Сприймайте цю круглу дату, як нову сторінку, що відкриває перед Вами нові можливості, нові горизонти і нові відчуття. Цікавих Вам ідей, активності, бадьорості та прямих доріг ще як мінімум на 50 років вперед. Приголомшливих вражень, багато подорожей, спокою, гармонії, квітучої краси та море задоволень! І нехай здійсняться усі, навіть самі сокровенні Ваші мрії!

Нехай кожен день Ваша оселя наповнюється щастям і благополуччям, а життя б’є ключем і щодня обіцяє та приносить все найкраще. Хай і серце, і душа будуть вільні від тривог, натомість сповнені великою радістю та численними позитивними переживаннями. Ще раз бажаємо Вам великих успіхів і багатьох нових досягнень в кар’єрі, а також здоров’я, достатку і бравої удачі в житті!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний Романе Михайловичу!
І нехай Господь береже Вас та усю Вашу родину і нашу рідну Україну!

Вас, наш любий, ми вітаєм
Із першим п’ятдесятиліттям!
Хай Бог Вам допомагає,
Хай подарує довголіття.

Хай в сім’ї любов панує,
Родину злагода єднає.
Хай серце Ваше, добре й щире,
Ніколи смутку не зазнає.

Нехай Вас весела вдача
У час тяжкий не полишає.
Хай очі лиш від щастя плачуть,
І усміх радістю сіяє.

Нехай Вашу затишну хату
Ніколи щастя не минає.
Здоров’я успіхів, достатку
Вам з повагою бажаєм!

Прокрутити вгору