Співпраця ЛДУФК імені Івана Боберського з Українською спортивною клінікою та United Medical School

Напередодні, 17-го квітня поточного року, відбулася розширена зустріч та продовження співпраці колективу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського з партнерами – Українською спортивною клінікою (Олег Касатка, Ольга Гладка) та United Medical School (Ярослав Черноусов).

Гості презентували можливості проекту United Medical School, пов’язаного з волонтерською освітньою допомогою та основні критерії досягнення ефективної роботи.

Зокрема запропоновано варіанти проходження стажування здобувачами освіти та молодими фахівцями в Португалії, розглянуто можливості співпраці й реалізації освітніх програм, вказано на тристоронніх домовленостях в сфері освітньої та науково-методичної діяльності, запропоновано інструменти адміністрування роботи структурних підрозділів для роботи в закладах вищої освіти, акцентовано увагу на подальших перспективах.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПАРТНЕРІВ:

United Medical School
www.unitedmedicalschool.com

Українська спортивна клініка
www.sports-clinic.com.ua

 

Усіх зацікавлених осіб за більш детальною інформацією просимо звертатися до Ярослава Черноусова (unitedmedicalschool@gmail.com).

Прокрутити вгору