Вітання Ганні Гук з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії з фізичного виховання та спорту

У середу, 17-го квітня 2024 року, на засіданні разової спеціалізованої вченої ради відбувся публічний захист дисертації викладачки кафедри теорії і методики фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Гук Ганни Ігорівни. Дисертація за темою «Фізичне виховання дітей середнього шкільного віку інклюзивних класів засобами настільного тенісу» представлена на здобуття наукового ступеня доктора філософії з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 014 Середня освіта (Фізична культура), Галузі знань 01 Освіта / Педагогіка.

Науковими керівниками дисертаційного дослідження були:

▶ доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Боднар Іванна Романівна – завідувач кафедри теорії і методики фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського;

▶ кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Окопний Андрій Михайлович – професор кафедри теорії і методики фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, директор Львівського фахового коледжу спорту.

Головою разової спеціалізованої вченої ради була доктор педагогічних наук, професор Данилевич Мирослава Василівна – в.о. завідувача кафедри туризму, професор кафедри фітнесу та рекреації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Рецензент – доктор наук з фізичного виховання та спорту, доцент Пасічник Вікторія Михайлівна – доцент кафедри спортивних та рекреаційних ігор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Опоненти:

▶ доктор медичних наук, професор Григус Ігор Михайлович – директор Навчально-наукового інституту охорони здоров’я Національного університету водного господарства та природокористування;

▶ доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Когут Ірина Олександрівна – професор кафедри професійного, неолімпійського та адаптивного спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України;

▶ кандидат педагогічних наук, доцент Чопик Роман Володимирович – доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

По завершенні захисту здобувачка та її наукові керівники поділилися своїми враженнями:

Ганна Гук: «Захист дисертації – це не легкий шлях, але дуже цікавий. Щаслива, що маю поруч найкращих людей! Це однозначно новий важливий етап в моєму науковому житті і я вдячна за такі можливості. Окрема вдячність всім і кожному, хто підтримував та допомагав!».

Іванна Боднар: «Впродовж захисту усвідомила наскільки актуальною є обрана нами тема наукового дослідження!».

Андрій Окопний: «Приємно працювати коли, у непростий час, поруч з тобою, об’єднані єдиною метою колеги-науковці! Віра в Бога і Україну, віра в Збройні Сили України і Перемогу дає нам змогу працювати для підростаючого покоління! Слава Україні!».

Щиро вітаємо наукових керівників і здобувачку наукового ступеня з успішним захистом! Бажаємо їм подальших наукових здобутків!

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору