Анастасія-Анна Малошенко у дуеті з Єлизаветою Тимофєєвою завоювала Кубок ICU (Міжнародного чирлідингового союзу)

В американському місті Орландо (округ Орандж у центрі штату Флорида) завершився другий за ліком ICU Cup – Кубок Міжнародного чирлідингового союзу. У турнірі серед жіночих фристайл-дуетів перемогу вибороли представниці України – Єлизавета Тимофєєва із Кам’янського Дніпропетровської області та львів’янка Анастасія-Анна Малошенко – студентка четвертого курсу факультету фізичної культури і спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

У змаганнях жіночих фристайл-дуетів, що відбулися в американському Орландо у понеділок, 29-го квітня, за почесний трофей вели боротьбу 16 пар, які представляли 13 країн з чотирьох континентів світу – Хорватії, Угорщини, Пуерто-Рико, Швейцарії, Колумбії, Ізраїлю, Монголії, Австралії, Філіппін, Італії, Грузії, Еквадору та України.

У фінальній частині турніру фристайл-дуетів Кубок ICU та золоті медалі в запеклій боротьбі з суперниками завоювали Анастасія-Анна Малошенко та Єлизавета Тимофєєва, які випередили дуети з Еквадору та Хорватії, що в підсумку стали срібними і бронзовими призерами відповідно.

Зазначимо, що інший український дует у складі Катерини Карпової та Аріни Мораренко – бронзових призерок Кубка світу в столиці Південної Кореї Сеулі – посів четверте місце.

Нагадаємо, що минулого тижня, а саме 24–26 квітня, Анастасія-Анна Малошенко та Єлизавета Тимофєєва виступали на ХV Чемпіонаті світу-2024, який також проходив в Орландо. На планетарному форумі вони увійшли до четвірки найсильніших. При цьому до «бронзи» їм забракло якихось 0.93 бала. Додамо, що на цих змаганнях дівчата були єдиними представниками України та показали найкращий результат серед усіх європейських дуетів.

Також нагадаємо, що Анастасія-Анна Малошенко та Єлизавета Тимофєєва в минулому році здобули «срібло» Чемпіонату світу та «золото» Чемпіонату Європи.

А тренером Анастасії-Анни є Наталія Блажко – засновниця та чинний президент Львівської обласної федерації чирлідингу і добре знаного не лише в Україні, а й далеко за її межами спортивного клубу Lviv Angels, яка вищу освіту здобула у ЛДУФК імені Івана Боберського.

Прокрутити вгору