Вітання з Поважним Ювілеєм Лідії Олексіївні Тимошенко!

Сьогодні, 9-го травня поточного року, поважний та дуже красивий ювілей відзначає старший викладач кафедри спортивного туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Тимошенко Лідія Олексіївна – педагог від Бога, автор понад 60-ти друкованих праць та чотирьох навчальних посібників, а головне, добра, скромна і чуйна Людина з великої літери, прекрасна мати й бабуся та без найменшого перебільшення справжня суперзірка ветеранського спорту світового рівня, яка вже близько чверті століття працює в нашому університеті!

Вельмишановна Лідіє Олексіївно, у цей прекрасний весняний день з нагоди Вашого поважного ювілею Ректорат та увесь колектив нашого університету разом зі студентами й випускниками висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну плідну педагогічно-викладацьку працю. Адже закінчивши середню школу, Ви продовжили навчання на педагогічному факультеті нашого, тоді ще інституту, а нині університету, а отримавши диплом про вищу освіту, без малого вже 55 років поспіль працюєте у галузі фізичної культури і спорту.

Окремо велика Вам подяка за Ваш особистий наочний багаторічний приклад молоді та колегам по роботі ведення здорового та активного способу життя! Ви завжди у вирі подій і тим самим не лише на словах, а й на ділі показуєте, як можна жити, аби й самій було цікаво та приносити користь іншим, не зважаючи на вік. Ну а про Ваші досягнення у спорті напевно можна написати книгу і то не одну. Чого вартий лише перелік Ваших головних спортивних досягнень: майстер спорту з багатоборства ГПО, суддя національної категорії з легкої атлетики, багаторазова переможниця і призерка чемпіонатів світу, Європи і України з плавання брасом та вільним стилем як у басейні, так і на відкритій воді. А Ваші головні звершення в альпінізмі – шість сходжень на гору Ельбрус (5642 м), серед них на честь 750-річчя м. Львова з підняттям прапора міста у 2007 році та на честь 65-річчя Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського з підняттям прапора нашого університету в 2011році!!!

Не можна не згадати й про Вашу громадську діяльність: член суддівської колегії Львівщини з легкої атлетики від 1968 року, суддя національної категорії від 2001 року, заступник президента Львівської асоціації ветеранів спорту від 2002 року, член президії Федерації спортивного туризму Львівщини від 1998.

Напевно гарним доповненням до Вашого найвищого рівня професійної фаховості та відношення до роботи є й урядові та галузеві відзнаки: «Відмінник народної освіти України» (1991), нагрудний знак «Почесний працівник туризму України» державної турадміністрації України (2004), Почесні грамоти Федерації легкої атлетики України за відмінне суддівство змагань на «Призи Олімпійських чемпіонів» (2001, 2003, 2005), Подяка Львівської обласної державної адміністрації (2011), Грамоти Львівської обласної ради (2006, 2016), Подяка Львівської обласної ради (2016).

Шановна Лідіє Олексіївно, на превеликий жаль, вітаючи Вас з красивим ювілеєм у цей по-справжньому теплий весняний день, ми не можемо не згадати, що нині триває уже 806-й день з початку повномасштабного вторгнення клятих москалів на нашу землю. Тож перш за все бажаємо Вам мирного неба, витримки і віри в нашу повну перемогу над клятим супостатом з московії, стійкості та міцності духу!

Звісно, бажаємо й міцного-міцного здоров’я ще не на один десяток років, великої любові й підтримки у всьому від дочки і зятя, якомога більше радостей від онуків, щирості та людської поваги від колег по роботі, студентів і усіх, хто Вас оточує, нових успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та спортивних перемог, а також удачі, добра й матеріального достатку.

Ваш нинішній ювілей – це такий термін, за який встиг безліч разів змінитися увесь світ. Ви ж пройшли через всі ці роки з високо піднятою головою і тепер служите прикладом для всіх нас. Втім, роки біжать, але на Вас це ніяк не позначається. Ви все такі ж бадьорі, молоді душею, добрі та життєрадісні. Дякуємо Вам за мудрість, досвід і поради, якими Ви так щедро ділитеся з нами. Нехай за це доля нагородить Вас поцілунком удачі у вигляді ще пари десятків років.

Тож бажаємо Вам й надалі бути здоровенькою, зберігати силу духу, більше посміхатися та насолоджуватися кожною миттю життя. Нехай Ваші близькі оточують Вас теплом, любов’ю і турботою, а енергія, оптимізм і гарний настрій не покидають Вас ніколи. І нехай здоров’я та радість залишаються з Вами кожен день ще багато-багато років!

З роси й води Вам, шановна Лідіє Олексіївно, і нехай Всевишній береже Вас
та Ваших рідних й близьких і нашу рідну Неньку Україну!

Сьогодні Ваші уродини
В такий прекрасний світлий день!
І знову Ви як завжди неповторні!
У Вас сьогодні ювілей!

З ним ми Вас щиро вітаємо,
Здоров’я багато бажаємо,
Щоб сто років ще зустрічати,
Та горя й біди не знати!

Нехай життя буде сповнене любові,
Тепла, турботи, світла сонця,
Надії, планів та багато мрій,
Хай серце радісно щомиті б’ється!

Нехай радують онуки й діти,
Душа співає на зло усім негодам.
І кожен день, і кожна мить
Хай будуть сповнені щастям!

Прокрутити вгору