У ЛДУФК відбулася VI Міжнародна науково-практична конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування»

На кафедрі економіки та менеджменту (завідувачка – професорка Наталія Павленчик) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського впродовж 9-го і 10-го травня поточного року відбулась VI Міжнародна науково-практична конференція «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування». Загалом у заході прийняли участь 140 науковців з 35-ти закладів вищої освіти (у тому числі дев’ять іноземних) з шести країн трьох континентів – Іспанії, Бразилії, Канади, Казахстану, Польщі та України.

Голова організаційного комітету та модератор – завідувачка кафедри економіки та менеджменту, докторка економічних наук, професорка Наталія Павленчик.

Координатор – доцент кафедри економіки та менеджменту, кандидат економічних наук Вікторія Гуцуляк.

Із вітальним словом до учасників виступили:

▶ проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків ЛДУФК імені Івана Боберського, професор Мар’ян Пітин;

▶ декан факультету туризму ЛДУФК імені Івана Боберського, доцент Володимир Холявка;

▶ засновник ГО «Прогресильні» Богдан Ференс;

▶ директор Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти Людмила Горохова;

▶ кандидат історичних наук, доцент Університету Хауме I (м. Кастельон, Іспанія) Наталія Литвин;

▶ доктор педагогічних наук, професор Академії фізичного виховання і спорту імені Єнджея Снядецкєго (м. Гданськ, Польща) Даріуш Скальський;

▶ завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК імені Івана Боберського, професорка Марія Паска;

▶ в.о. завідувача кафедри туризму ЛДУФК імені Івана Боберського, професорка Мирослава Данилевич.

Виступи учасників конференції викликали значний інтерес, що навіть спричинило деякі труднощі з можливістю задати питання всіма бажаючими з огляду на часові рамки заходу. Усі учасники отримали електронні сертифікати.

Сердечно вдячні усім організаторам і учасникам за можливість й активну участь у презентації своїх наукових досліджень та здобутків.

Разом до перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору