«Терапевтичні вправи» (навчальний посібник з доповненою реальністю, 3-тє видання, без змін)

Вийшов друком навчальний посібник із доповненою реальністю «Терапевтичні вправи» – 3-тє видання, без змін. Посібник видано за сприяння UNDP в Україні та фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні». Нагадаємо, що матеріал видання було підготовано у рамках реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу програми Еразмус+ №598938-EPP-1-2018-1-LV-EPPKA2-CBHE-JP «Інноваційна реабілітаційна освіта – Впровадження нових магістерських програм в Україні REHAB».

Навчальний посібник підготував колектив авторів – викладачів Сумського державного університету і Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського:

Ольга Єжова, доктор педагогічних наук, професор кафедри фізичної терапії, ерготерапії та спортивної медицини СДУ;

Катерина Тимрук-Скоропад, доктор наук з фізичного виховання та спорту зі спеціальності «Фізична реабілітація», професор кафедри фізичної терапії та ерготерапії ЛДУФК ім. Івана Боберського;

Любов Ціж, кандидат наук з фізичного виховання та спорту зі спеціальності «Фізична реабілітація», доцент, в.о. завідувача кафедри фізичної терапії та ерготерапії ЛДУФК ім. Івана Боберського;

Ольга Ситник, кандидат біологічних наук, доцент кафедри фізичної терапії, ерготерапії та спортивної медицини СДУ.

Терапевтичні вправи: навч. посіб. із доп. реальністю / Ольга Єжова, Катерина Тимрук-Скоропад, Любов Ціж, Ольга Ситник. – 3-тє видання, без змін. –Львів: ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – 160 с.

ISBN 978-617-8135-19-5

У посібнику представлено теоретичні та методичні основи терапевтичних вправ. Актуалізовано питання базових і ключових теорій, концепцій, моделей, розроблених на принципах та положеннях біопсихосоціального, комплексного і системного підходів, на основі яких відбувається розвиток реабілітації у світі та в Україні. Окреслено теоретико-методичні основи терапевтичних вправ, спрямованих на розвиток і відновлення сили, витривалості, балансу та рівноваги, гнучкості. Для унаочнення прикладів терапевтичних вправ використано технології доповненої реальності.

Для студентів спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія», «Терапія та реабілітація».

Випусковий редактор Оксана Борис
Редактори Єлизавета Лупиніс, Ольга Громик
Комп’ютерне верстання і дизайн Олександри Оринчин

 

Зацікавлені в отриманні примірника?
Будь ласка, заповніть реєстраційну форму за посиланням

 

Прокрутити вгору