Вітання з 60-літтям Олегу Омеляновичу Пришляку!

Сьогодні, 27-го травня 2024 року, свій 60-літній ювілей відзначає викладач кафедри інформатики та кінезіології Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат у майстри спорту України з автоперегонів, автор / співавтор понад 50 наукових та навчально-методичних праць, серед них методичний посібник, авторське свідоцтво, письмовий твір науково-практичного характеру – Пришляк Олег Омелянович – висококваліфікований фахівець, добропорядна людина та зразковий сім’янин, який вже понад тридцять років працює у нашому виші!

Вельмишановний Олеже Омеляновичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну високоефективну педагогічно-викладацьку та наукову діяльність й добросовісне виконання своїх функціональних обов’язків. За час роботи в нашому виші, а це понад три десятки років, Ви зарекомендували себе справжнім висококваліфікованим професіоналом своєї справи, тим самим заслуживши авторитет та повагу як серед колег по роботі, так і серед студентів.

У нас в Україні, зазвичай, ювілей прийнято відзначати з великим розмахом в колі рідних, друзів та колег по роботі, аби торжество надовго запам’яталося… Та на превеликий жаль, нині не до подібних святкувань – адже уже 824-й день триває війна українського народу проти рашистсько-фашистської орди варварів з московії, в якій ми відстоюємо свою незалежність і щасливе майбутнє нашої держави. Тож в першу чергу, вітаючи Вас у цей весняний день з ювілеєм, хочемо побажати Вам та нам усім якомога швидше прогнати клятих окупантів з Богом нам даної Святої Землі та перемогти ненависного ворога-супостата!

Звісно, традиційно бажаємо Вам на довгі-довгі роки й міцного-міцного здоров’я, справжньої любові та підтримки у всьому від дружини, синів і невістки та як можна більше радостей і утіх від онуки, щирості й поваги від усіх, хто Вас оточує, творчих успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та науковій роботі, а також добра, миру, достатку і процвітання у всьому!

60 років життя – це солідний шлях! Втім, роки біжать, а на Вас це аж ніяк не позначається – Ви все такі ж бадьорі, молоді душею й життєрадісні та позитивно налаштовані при вирішенні будь-яких проблем. Тож будьте здорові й надалі та продовжуйте вести активний спосіб життя. Нехай енергія б’є ключем і хай не знає болю ні тіло, ні душа, нехай яскравим вогнем надії освітлюється Ваш подальший життєвий шлях, а неймовірне тепло для серця дарує любов і турбота близьких Вам людей. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся!

Нехай поряд з Вами завжди буде ніжний люблячий погляд і веселий сміх рідних й близьких, а також хороший і надійний друг та пісня тиха, що розганяє тугу, лихо й смуток. Хай оминають Ваш дім біди і нещастя, живіть з позитивом і щодня мрійте про нові та цікаві життєві пригоди й зустрічі з неймовірно добрими людьми. Бажаємо Вам ще довго прожити, тож, відповідно, й здоров’я міцного також зичимо ще на довгий вік – щоб онуків встигли ще одружити і правнуків як мінімум благословити у цей світ.

Усе було у Вашому житті – і радості, і біди, і мед солодкий, і полин гіркий… Нехай тепер буде якнайменше кривди, а більше гарних і щасливих днин. Хай доля шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до Ваших ніг. Тож ще раз прийміть найщиріші наші привітання й побажання. І нехай вони звучать на Вашу честь ще принаймні до сотні літ!

З ювілеєм Вас, шановний Олеже Омеляновичу!
І нехай Господь береже Вас, усю Вашу родину і нашу рідну Неньку Україну!

Роки портретами висять,
Роки життєві й виробничі.
Та що для Вас ці 60…
Всього лише по 20 тричі!

Давно вже людство визнає,
Що не старіють душі наші.
Виходить, а так воно і є,
Що просто Ви – юнак зі стажем!

Тож хай щороку Вас втіша
Грай солов’їний і лелечий.
Хай сонцем повниться душа,
Бо 60 – це ще не вечір!

Прокрутити вгору