Олег Федор долучився до другої перемоги олімпійської збірної України з футболу на міжнародному турнірі у Франції

Напередодні, 6-го червня, олімпійська збірна України U-23 з футболу зіграла свій другий матч на Міжнародному турнірі у Франції Tournoi Maurice Revello. У поєдинку другого туру групового етапу із командою Італії U-21 підопічні Руслана Ротаня здобули переконливу перемогу з рахунком 4:0. До другої перемоги поспіль «синьо-жовтих» долучився й Олег Федор – студент третього курсу кафедри футболу (завідувач – доцент Ігор Лапичак) Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, який на клубному рівні виступає за «Рух».

Україна U-23 – Італія U-21 – 4:0 (1:0)

6 червня. Обань (Франція). Stade De Lattre de Tassigny. Початок – 16:00

Арбітр – Анціно Тванянюква (Намібія).

УКРАЇНА U23: Фесюн, Крупський, Салюк (Павлюк, 85), Батагов, Мартинюк, Рубчинський, Шостак (Сігеєв, 78), Велетень (Волошин, 70), Федор (Ярмолюк, 70), Хлань, Сікан (к) (Краснопір, 70).

Запасні: Нещерет, Єрмаков, Драмбаєв, Михайленко, Брагару, Кучерявий, Михавко, Синчук.

Головний тренер – Руслан Ротань.

ІТАЛІЯ U21: Дзаккі, Дзанотті, Гіларді, Бонфанті, Веролі, Фаббіан (к) (Тонгія, 46), Фатіканті (Цуккон, 46), Ндур, Вольпато (Фіні, 58), Черрі (Раймондо, 46), Еспозіто (Пізіллі, 75).

Запасні: Сассі, Туррікк’я, Коуда, П’єраньйоло, Бертола, Далле Мура, Хаса, Б’янко, Рінальді, Фонтанароза.

Головний тренер – Карміне Нунціата.

Голи: Хлань (31), Мартинюк (53), Сікан (64), Волошин (71).

Попередження: Велетень (43) – Дзанотті (42), Фіні (83), Цуккон (87).

Напередодні, 6-го червня поточного року, олімпійська збірна України поєдинком із командою Італії продовжила свій виступ на Міжнародному турнірі у Франції Tournoi Maurice Revello.

Нагадаємо, у стартовому матчі підопічні Руслана Ротаня перемогли команду Індонезії з рахунком 3:0. Тепер же на них чекала зустріч з молодіжною збірною Італії, яка також взяла три очки в першому турі, не без проблем обігравши японців – 4:3. Поєдинок проходив у місті Обань.

Перші пів години гри пройшли в боротьбі майже без моментів. А потім збірна України відкрила рахунок: Мартинюк запустив флангом Хланя, який увійшов до штрафного й здорово поклав у дальній кут – 1:0. До перерви в «синьо-жовтих» перевірили кіпера Федор і Салюк, в італійців пригадується промах Гіларді з убивчої позиції.

На 53-й хвилині українці подвоїли перевагу – з пасу Федора розкішний дальній удар удався Мартинюку – 2:0. Пізніше спрямував м’яч у сітку Сікан, зігравши на добиванні після заблокованої спроби Хланя – 3:0. На 71-й хвилині ще один гол нашої команди організували футболісти, які щойно вийшли на заміну – Ярмолюк асистував Волошину. Згодом хороший момент упустив Краснопір. Тож у підсумку підопічні Руслана Ротаня впевнено перемагають з рахунком 4:0.

Додамо, що наступний поєдинок на Міжнародному турнірі серед збірних Tournoi Maurice Revello «синьо-жовті» проведуть завтра, 8-го червня, проти команди Панами, яка вчора в іншому матчі групи «В» так само з рахунком 4:0 обіграла Індонезію. Гра розпочнеться о 18:30 за київським часом.

 

За матеріалами сайту УАФ

Прокрутити вгору