ЛДУФК – переможець Першого відкритого кубку з кіберспорту серед студентів закладів вищої освіти (Фото)

На базі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського у суботу, 15-го червня поточного року, було проведено Перший відкритий кубок з кіберспорту серед студентів закладів вищої освіти міста Львова. Головний приз турніру в підсумку виборола команда нашого закладу вищої освіти.

Звітні змагання було проведено за дисципліною Counter-Strike 2. Участь у змаганнях взяли сім кращих команд закладів вищої освіти міста Львова. Команди змагалися до однієї перемоги у складі п’яти осіб.

За результатами попередніх змагань У фінальному матчі зійшлися команди Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. В результаті дуже цікавої та запеклої боротьби перемогу з рахунком 13:7 і, відповідно, звання володаря Першого відкритого кубку з кіберспорту серед студентів ЗВО міста Львова виборола команда нашого Університету, яка грала у такому складі: Олесь Пундяк, Юрій Мосійчук, Владислав Лисак, Влад Андрієнко та Данило Баленко.

У складі команди Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, що посіла друге місце, змагалися Мирослав Яручик, Олександр Яцій, Артем Ломако, Любомир Ковальчук та Євгеній Войцеховський.

Бронзовим призером стала команда Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького у складі Нестора-Тараса Казімірського, Олександра Дешка, Ярослава Векленка, Михайла Цугорка та Дениса Федорчука.

Додамо, що переможців та призерів звітного турніру нагороджено пам’ятними призами та подарунками від офіційних партнерів заходу.

Прокрутити вгору