У ЛДУФК імені Івана Боберського в рамках проєкту Абілітаційний ХАБ «ProЖиттЯ» відбулися змагання з алтимату-фрізбі

У суботу, 15-го червня поточного року, в рамках проєкту Абілітаційний ХАБ «ProЖиттЯ» (керівник – професор Світлана Криштанович), на зеленому полі стадіону навчально-спортивного комплексу «СКІФ» Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (м. Львів, вул. Черемшини, 17) відбувся захід вихідного дня – змагання з алтимату-фрізбі.

Організували та провели змагання викладачі кафедри спортивних та рекреаційних ігор нашого закладу вищої освіти, а саме завідувач кафедри Валерій Мельник та доцент Вікторія Пасічник.

До організації та проведення звітних змагань долучилися волонтери, студенти нашого Університету. Захід відвідав ректор Ярослав Свищ, що дуже мотивувало учасників гри.

Змагання з алтимату-фрізбі проводяться з метою залучення до систематичних занять фізичною культурою та спортом осіб з інвалідністю, осіб з особливими освітніми потребами, військовослужбовців Збройних Сил України, учасників бойових дій та ветеранів війни й їх родин та внутрішньо переміщених осіб.

ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ЗАХОДУ:

▶ формування мотивації до систематичних занять фізичною культурою та спортом;

▶ сприяння покращенню фізичного та психічного здоров’я учасників змагань;

▶ популяризація здорового способу життя;

▶ соціальна адаптація до умов життя в стані воєнного часу.

У змаганням приймали участь усі бажаючі не зважаючи на вік, це молоді люди, школярі, а також вболівальники (батьки). Це азартна, захоплююча гра, яка формує командний дух, величезний ентузіазм і бажання перемагати. Гра була напруженою та захопливою, кожна команда боролася за перемогу. Цей захід став чудовою можливістю для молоді познайомитися з новим видом спорту, отримати новий досвід і зміцнити командний дух.

Вітаємо всіх учасників та бажаємо нових спортивних досягнень!

Дякуємо всім, хто не байдужий та долучається до активного життя нашого Університету!

Прокрутити вгору