Вітання з ювілеєм Щоколовій Олені Миколаївні!

Сьогодні, 28-го червня, свій ювілей відзначає старший лаборант кафедри теорії спорту та фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, кандидат у майстри спорту з дзюдо Олена Миколаївна Щоколова – дуже хороша й доброзичлива, завжди привітна і чуйна Людина з великої літери та по-справжньому прекрасна в усіх значеннях цього слова Жінка, яка вже три з половиною десятка років працює в нашому закладі вищої освіти.

Вельмишановна Олено Миколаївно, у цей святковий по-справжньому теплий літній день, з нагоди Вашого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю, упродовж якої Ви зарекомендували себе висококваліфікованим фахівцем – завжди якісно, своєчасно й добросовісно, як і належить справжньому професіоналу своєї справи, виконуєте функціональні обов’язки, що сприяє належному проведенню викладачами кафедри навчального процесу. При цьому Ви завжди ввічливо і дуже доброзичливо ставитеся як до колег по роботі, так й до студентів, тим самим заслуживши і в одних, і в інших авторитет та повагу.

Окрема подяка Вам за вірність нашому Університету загалом і кафедрі теорії спорту та фізичної культури, на якій Ви працюєте з 1989 року, зокрема. За цей час, а це не мало й не багато – 35 років, не один раз змінювалася назва кафедри, її очільники та склад, а Ви залишалися і продовжуєте на ній працювати до нині. Тож в тому, що кафедра ТС та ФК вже не один десяток років вважається щонайменше однією з провідних в нашому закладі вищої освіти, є й чимала частка Вашої праці. Та й в цілому, без найменшого перебільшення, нині практично не можливо уявити без Вас як колектив кафедри, так і загалом нашого Університету…

Шановна Олено Миколаївно, нині український народ переживає неймовірно важкі часи – ось уже 856-й день Збройні Сили України ведуть героїчну боротьбу проти рашистсько-фашистської орди варварів з московії. Тож вітаючи Вас з прекрасним Ювілеєм, в першу чергу від усієї душі хочемо Вам, як зрештою і усім нам, побажати мирного неба над головою, сили духу й міцності, психологічної стійкості та якомога швидшої, неминучої, а головне, повної нашої Перемоги на фронті й повернення до нормального, звичного для нас усіх повсякденного життя!

Звісно, від усієї душі бажаємо Вам й на багато-багато років міцного-міцного здоров’я, справжньої любові та максимальної підтримки в усьому від рідних й близьких, домашнього затишку та поповнення в родині й отримання офіційного статусу бабусі. Бажаємо й поваги і щирості від друзів та усіх, хто Вас оточує, достатку й добробуту, а також плідних і цікавих, але водночас спокійних трудових буднів.

Філософи кажуть, що не існує віку у жінки, бо з кожним роком вона стає мудрішою, багатшою духовно, набуває особливого шарму і чарівності. Тож бажаємо знаходити Вам в собі нові грані та можливості здійснення своїх мрій, не зупинятися на досягнутому і бути винятком з усіх правил. Унікальність Вашої душі і є Ваша родзинка!

Бажаємо, щоб навколишні люди підтримували Вас у всіх починаннях і дарували позитивні емоції. Подорожуйте світом і живіть у своє задоволення, насолоджуючись кожною миттю. Прибуткової Вам роботи та цікавих проєктів, затишних обіймів і чуттєвої, справжньої, божевільної та щасливої любові!

В цей святковий день, шановна Олено Миколаївно, побажати Вам просто всього найкращого було б банально з нашого боку. Тож бажаємо Вам залишатися завжди такою життєрадісною і яскравою, якою Ви є – щоб в очах завжди палала пристрасть до життя, яка в свою чергу прикрашає своїм світлом життя тих, хто Вас оточує. Щоб сльози були на Ваших очах тільки від щастя, а серце вискакувало від радості, а не від тривог. Якомога частіше смійтеся, адже немає нічого прекраснішого, ніж чути Ваш сміх. Довгих Вам років життя, але щоб вони не були для Вас тягарем, а також здоров’я міцного і, звичайно ж, удачі – адже без неї в наш складний час ну ніяк.

З Ювілеєм Вас та многая літа, шановна Олено Миколаївно!
І нехай Господь та Матінка Божа бережуть Вас і Ваших рідних й близьких!

Ювілей – це найкраща пора:
І квітує, й сміється життя,
Неповторність променить
І тільки радість несе кожна мить!

Тож нехай так буде завжди –
Щодня квітнуть щастя сади!
У всьому – успіхів і процвітання!
Хай здійсняться мрії й усі бажання!

Від щирого серця – щастя земного,
І сонячних днів, і веселих пісень,
Міцного здоров’я і неба ясного,
І все це Вам – у Ваш ювілей!

Прокрутити вгору