Вітання з 65-літтям Одрехівському Роману Васильовичу!

Сьогодні, 2-го липня поточного року, свій 65-літній ювілей відзначає професор кафедри хореографії та мистецтвознавства Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, доктор мистецтвознавства Одрехівський Роман Васильович – добре знаний, не тільки в Україні, майстер різьблення на дереві та художнього скла, член Спілки критиків та істориків мистецтва та Національної спілки художників України.

Вельмишановний Романе Васильовичу, з нагоди Вашого ювілею, Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та подяку за багаторічну й високоефективну наукову і педагогічно-викладацьку діяльність та вагомий особистий внесок у розбудову й розвиток мистецтвознавства в Україні. У нашому закладі вищої освіти Ви працюєте віднедавна – два з половиною роки, але уже зарекомендували себе, як висококваліфікований професіонал та один з найкращих фахівців галузі. При цьому немає жодних сумнівів, що Ваш потенціал як вченого та викладача наразі далеко не вичерпаний, а зважаючи на жагу до науково-педагогічної діяльності, уже в найближчому майбутньому Ви досягнете нових успіхів!

Звісно, вітаючи Вас з прекрасним ювілеєм у цей святковий літній день, ми не маємо морального права забути про те, що нині вже 859-й день триває героїчна визвольна боротьба українського народу на чолі зі Збройними Силами України з варварами-рашистами за свободу, незалежність й цілісність нашої держави. Тож в першу чергу бажаємо Вам, зрештою, як і кожному українцеві, якомога швидшої, а головне, повної неминучої нашої Перемоги над путіністами та ненависному усьому демократичному світу русскім міром!

Також, як і годиться на ювілей, бажаємо Вам ще на багато-багато років міцного здоров’я й довголіття, любові та максимальної підтримки у всьому від рідних й близьких, щирості і поваги від друзів, колег по роботі, студентів та усіх, хто Вас оточує. Бажаємо й нових творчих злетів у мистецтвознавстві й успіхів у педагогічно-викладацькій діяльності та матеріального достатку, а головне, щоденно мати гарний настрій, втілювати у реалії життя свої задуми і продовжувати якомога частіше творити добро! Миру, добробуту та процвітання і нехай кожен день Ваша оселя наповнюється щастям і благополуччям!

65 років життя – це звісно чималий життєвий шлях. Але з іншого боку, не так вже й багато – якихось 25 після перших 40-ка! Та й зрештою, вік – це лише цифри у паспорті, на яких, як вчить народна мудрість та науковці-психологи, головне не зациклюватися… Ніж займатися подібними дурницями і витрачати на них дорогоцінний час, краще просто вести нормальний спосіб життя – звісно, в межах здорового глузду. У Вашому випадку, продовжувати жити так, як ви це робите вже багато-багато років і при цьому якомога довше залишатися самим собою.

А ще народні філософи стверджують, що ювілей – це сума добрих справ, розуму, порядності, совісті, мудрості, веселих днів, друзів, пригод і творчих удач. Тож бажаємо Вам гідно насолоджуватися кожною хвилиною свого життя, на славу відпочивати, передавати свою мудрість і знання наступним поколінням, вірити у свої сили та не переставати мріяти і якомога частіше усіх дивувати.

Нехай молодість в душі у Вас ще гуде, нехай час тікати не поспішає і нехай буде в житті свято та удача велика. Бажаємо, аби доля подарувала Вам ще безліч приводів для радості і щастя! Нехай здійсняться усі Ваші заповітні бажання, а найголовніші цілі впевнено приведуть Вас до успіху і нових вершин! Вірте в себе, вірте в перемогу світла над темінню – і усе обов’язково здійсниться! Благих вістей Вам і ще раз міцного-міцного здоров’я, завзяття невгамовного та удачі безмежної. І нехай цей ювілей в рази зробить Вас бадьорішим, оптимістичнішим, веселішим та багатшим!

З ювілеєм Вас та многая літа, шановний
Романе Васильовичу!

65 – не привід для печалі,
65 – це зрілість золота!
Хай до ста, а може, ще й і далі
Йдуть не оглядаючись літа.

Дарма, що рік за роком проліта,
Що скроні Ваші вже сивіють.
Нехай же молодою залишається душа,
І думи хай ніколи не старіють.

Бажаємо Вам здоров’я міцного,
Юнацької сили, як в добрі часи,
Веселої пісні, дотепного жарту
І щастя земного з води і роси.

Хай було у житті тривог багато,
Та не будем згадувать сумне,
Бо горить в душі іще багаття,
Ще вогонь горить – це головне!

Прокрутити вгору