Наші видання: «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування» (2024)

Пропонуємо ознайомитися з тезами доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування», яка відбулася 9–10 травня 2024 року. Матеріали опубліковано за загальною редакцією доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри економіки та менеджменту нашого Університету Наталії Федорівни Павленчик.

Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 травня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – 288 с.

ISBN 978-617-8135-06-5

У збірнику тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку економіки України в умовах глобалізації та євроінтеграції; соціально-економічних засад менеджменту і маркетингу в галузі фізичної культури та спорту, рекреації і реабілітації; сучасних викликів, тенденцій та домінант інноваційного розвитку сфери обслуговування; актуальних проблем розвитку сфер фізичної культури, реабілітації та обслуговування в ринкових умовах; проблем і перспектив інноваційного розвитку галузі фізичної культури та сфери обслуговування, а також соціально-гуманітарних проблем сучасності.

Для студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників галузей економіки, фізичної культури та сфери обслуговування.

Випусковий редактор Оксана Борис
Редактори Єлизавета Лупиніс, Наталія Величкович
Комп’ютерне верстання і дизайн Олександри Оринчин

Прокрутити вгору