Вітання Андрію Орфіну з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії з терапії та реабілітації

фУ Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського у вівторок, 3-го вересня 2024 року, на засіданні разової спеціалізованої вченої ради відбувся публічний захист кандидатської дисертації аспіранта кафедри терапії та реабілітації (завідуюча – кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Гузій Оксана Володимирівна) нашого закладу вищої освіти Орфіна Андрія Ярославовича на тему «Фізична терапія осіб працездатного віку хворих на ВІЛ / СНІД з респіраторними ускладненнями та синдромом втоми» за спеціальністю 227 – Терапія та реабілітація, Галузі знань 22 – Охорона здоров’я. Зазначимо, що це перший захист з даної спеціальності.

Науковим керівником дисертаційного дослідження була доктор медичних наук, професор Мазепа Марія Андріївна – професор кафедри терапії та реабілітації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Головою разової спеціалізованої вченої ради була доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор ТимрукСкоропад Катерина Анатоліївна – професор кафедри терапії та реабілітації Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Рецензент – доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Павлова Юлія Олександрівна – професор кафедри теорії та методики фізичної культури Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Опоненти:

▶ доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Майструк Микола Іванович – професор кафедри фізичної терапії та ерготерапії Хмельницького національного університету.

▶ доктор наук з фізичного виховання та спорту, професор Одинець Тетяна Євгенівна – завідуюча кафедри фізичної терапії та ерготерапії Хортицької національної академії, м. Запоріжжя.

▶ доктор медичних наук, професор Нестерак Роксолана Вікторівна – завідуюча кафедри фізичної та реабілітаційної медицини Івано-Франківського національного медичного університету.

Щиро вітаємо Андрія Ярославовича та Марію Андріївну з успішним захистом
дисертаційної роботи й бажаємо їм здоров’я, щастя та подальших наукових здобутків!

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Прокрутити вгору