Студенти ЛДУФК – учасники реабілітаційного проєкту «Разом»

Минулими вихідними, 7-го і 8-го вересня поточного року, викладачі кафедри спортивного туризму (в.о. завідувача кафедри – доцент Роман Скабара) Львівського державного університету імені Івана Боберського та здобувачі, які навчаються на освітній програмі «Спортивний туризм», що цьогоріч започаткована на факультеті фізичної культури і спорту, були задіяні у дводенній мандрівці річкою Дністер в межах реабілітаційного проєкту «Разом».

За інформацією організаторів мандрівки, її учасниками стали 32 ветерани російсько-української війни. В умовах туристського табору, разом зі школярами та студентами, вони опановували елементи спортивно-туристського багатоборства, здобували навички роботи в команді та соціальної комунікації.

Варто зазначити, що проєкт «Разом», ініціаторкою якого є Вікторія Гаврилюх – студентка першого курсу факультету фізичної культури і спорту ЛДУФК імені Івана Боберського, реалізований туристським клубом «Манівці» та Благодійним фондом «Із янголом на плечі» за сприяння Управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Прокрутити вгору