Вітання колективу ЛДУФК імені Івана Боберського з Днем фізичної культури і спорту України

Шановні викладачі та працівники, дорогі студенти і випускники Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, а також спортсмени й тренери, ветерани галузі та організатори фізкультурно-спортивної сфери, уболівальники й усі шанувальники здорового способу життя, вітаємо Вас з професійним святом – Днем фізичної культури і спорту України! Завжди будьте нерозлучні зі спортом та фізичними вправами, мотивуючи усіх, хто поряд з вами, поповнити ряди здорових, активних, налаштованих на перемогу та позитив людей!

Сьогоднішнє свято – День фізичної культури і спорту, тим паче у теперішній, чи не найважчий період в історії нашої держави, коли український народ за підтримки усього демократичного світу уже 934-й день веде героїчну боротьбу за свободу, незалежність і територіальну цілісність України, наповнене особливим змістом, адже символізує силу і витривалість, мужність та красу, а найголовніше – популяризує здоровий спосіб життя. Спорт і фізична культура для кожної людини, для кожного Воїна Збройних Сил України та захисника нашої Неньки України є надійним джерелом енергії, гарного настрою і оптимізму.

Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства загалом та окремо взятої особистості зокрема, важливим чинником зміцнення здоров’я кожного громадянина нашої держави. Заняття фізичними вправами гартують не лише тіло, а й дух людини. Без фізичного виховання та спорту, без пропаганди здорового способу життя неможливе здоров’я нації. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики, стадіони і в басейни якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, а для цього – створити всі відповідні умови.

Велика вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді! Нехай для кожного мешканця України і фізкультура, і спорт стануть союзниками, принесуть радість та енергію й відчуття вічної молодості. Зичимо спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів й перемог! Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту і справі популяризації та розвитку фізичної культури!

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського має вагомі результати у спорті. Наші студенти та аспіранти, а подекуди й викладачі, що виборюють на змаганнях різного рівня призові місця – гордість не тільки нашого Університету, міста і регіону, а й усієї України. Їхні високі досягнення, перемоги і рекорди – це слава та імідж ЛДУФК імені Івана Боберського!

Пишаємось вами, шановні спортсмени та тренери, цінуємо вашу наполегливу щоденну працю та невпинне бажання прославляти своїми здобутками наш край і рідний Університет на найпрестижніших спортивних форумах континентального та планетарного рівнів!

З нагоди свята бажаємо усім міцного здоров’я, спортивного довголіття, благополуччя та успіхів у всіх починаннях. Нехай щастить усім, для кого спорт – професія чи захоплення, спосіб чи навіть сенс життя. Щиро бажаємо кожному, щоб заняття спортом та фізичними вправами спонукали нас бути кращими і досягати більшого!

Вдалих усім стартів та переможних фінішів, щирих уболівальників,
олімпійського довголіття, життєвих і спортивних перемог!
З професійним святом Вас!

Слава Україні! Героям Слава!
Разом до Перемоги! Все буде Україна!

З повагою, Ректорат ЛДУФК імені Івана Боберського

Зі святом фізкультури і спорту вітаємо!
Здоров’я і сили Вам усім бажаємо.
Хай рух вперед веде до перемог,
І віра в себе йде поруч у кожен крок.

Нехай тренування дають результат,
А тіло – як втілення сили й завзятих стандарт.
Спортивних висот Вам досягати,
Й нові вершини щодня підкоряти!

Фізична культура – здоров’я основа,
І кожен в спорті знаходить свою дорогу.
Бажаємо Вам сили й витривалості щодня,
Хай тіло й дух зміцнюються сповна!

У русі знаходьте натхнення своє,
Нехай кожен день приносить щось нове.
Вітаєм зі святом спорту й добра,
Хай буде успішною дорога життя!

Знаходьте у спорті свій шлях до мети,
Не зупиняйтеся, завжди йдіть догори.
Тренуйтесь, перемагайте, здоров’я плекайте,
І нові вершини в боротьбі підкоряйте!

Прокрутити вгору