Привітання з ювілеєм Мисливчук Вікторії Юріївні!

Сьогодні, 17-го вересня, ювілей відзначає провідний фахівець експлуатаційно-технічного відділу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського – Вікторія Юріївна Мисливчук – душевна, добропорядна й дуже хороша Людина з великої літери та прекрасна в усіх значеннях цього слова Жінка й чудова мати і бабуся, яка в нашому закладі вищої освіти працює вже близько чверті століття.

Шановна Вікторіє Юріївно, з нагоди Вашого красивого ювілею Ректорат та увесь колектив нашого Університету висловлюють Вам свої щиросердечні вітання та низько уклінну подяку за багаторічну сумлінну працю, впродовж якої Ви зарекомендували себе, як справжній професіонал своєї справи, тим самим заслуживши авторитет та повагу усього нашого колективу.

Окреме спасибі за доброзичливість і толерантність у спілкуванні та Ваше вміння створювати довкола себе позитивну ауру. Не можна не відзначити й той факт, що Вам завжди притаманний активний спосіб життя. Зокрема, в юності Ви займалися легкою атлетикою, згодом захоплювалися гірським туризмом, а нині багато подорожуєте…

Вітаючи Вас з ювілеєм у цей святковий, осінній день, перш за все ми хочемо побажати Вам, та й нам усім також, якомога швидшої, а головне, повної Перемоги Збройних Сил України над клятими варварами з московії – аби наш народ з Божої ласки уже найближчим часом повернувся до повноцінного мирного життя і відродив та нарешті почав розбудовувати нашу вільну від москалів-загарбників та клятих зрадників державу!

Разом з тим, як годиться на уродини, а тим паче ювілейні, від усієї душі хочемо Вам побажати на багато-багато років й міцного-міцного здоров’я, справжньої любові та підтримки в усьому від доньок і зятя, якомога більше радості від онуків й щирої поваги від колег по роботі та усіх, хто Вас оточує, а також спокійних трудових буднів і матеріального достатку й добробуту, якомога більше світлих і радісних днів та звершення усіх життєвих задумів!

Вельмишановна Вікторіє Юріївно, у народі кажуть, що гідний вік вартує гідної пошани і поваги! Тож в цей день бажаємо Вам безмежної поваги і щирості та величезної любові від рідних й близьких! Роки минають, миготять події, життя тече своєю чергою. Багато що було у Вашому житті – радість і печаль, любов та розчарування і багато праці на благо ближніх. Та головне, що й нині поруч з вами є рідні та близькі і друзі, що пройшли по життю пліч-о-пліч. То ж життя триває, а тому ми бажаємо Вам багато сил і життєрадісної енергії, адже попереду ще безліч відкриттів і дивовижних сюрпризів. Нехай любов’ю і добротою й надалі наповнюється Ваше серце, нехай втілюються у життя мрії і здійснюються найзаповітніші бажання! Радості, достатку і тепла Вам!

Бажаємо, щоб кожен Ваш новий день починався з радісної усмішки та ласкавого погляду найрідніших! Аби щоденно у Вас був гарний настрій і Ви завжди оцінювали ту чи іншу ситуацію виключно з позитивної сторони в будь-яку погоду та пору року, незважаючи ні на які життєві проблеми і обставини. Нехай прожиті роки будуть не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості та досвіду.

Нехай нинішня ювілейна дата стане для Вас вагомим приводом для самого шикарного і райдужного настрою. Будьте найщасливішою і усіма любимою. Поділіться позитивом з усіма навколо Вас! Залишайтеся самою собою і в будь-якій ситуації не втрачайте оптимізму і віри в краще! Адже якщо вірити в чудеса – вони обов’язково збуваються! І нехай поруч з Вами завжди ходить удача і для Вас постійно світить сонце щастя та добра!

З Ювілеєм Вас і многая літа та Божого благословіння,
шановна Вікторіє Юріївно!

Із Днем народження,
Іменинниця мила.
Бажаєм здоров’я,
Достатку та миру!

Минають роки,
А Ви все гарніша.
І посмішка Ваша
Все яскравіша.

Тепло на душі,
Коли поруч із Вами.
Хай завжди так буде,
Радійте так само!

Вітаєм з Вашим святом!
Прожити ще багато
Бажаєм днів й років,
Так як ніхто не вмів.

Щоб ви раділи щиро!
Бажаєм щастя й миру,
Любові від життя,
Здоров’я і тепла.

Прокрутити вгору