24-го вересня у ЛДУФК відбудеться зустріч з учасником Української антарктичної експедиції Сергієм Глотовим

У Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського у вівторок, 24-го вересня поточного року, в рамках діяльності Абілітаційного ХАБу «ProЖиттЯ» (керівник – професор кафедри педагогіки та психології Світлана Криштанович) та в співпраці із Державним природознавчим музеєм Національної академії наук України (директор – Тарас Яницький) відбудеться зустріч із Сергієм Глотовим – кандидатом біологічних наук, фотографом, учасником 27-ї та 28-ї Української антарктичної експедиції, а також благодійна акція «Листівка незламності», до якої зможуть долучитись всі бажаючі.

На захід, який відбудеться у вівторок, 24-го вересня 2024 року, о 15:00 в авдиторію 312, що в головному корпусі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (м. Львів, вул. Костюшка, 11), запрошуємо студентів, викладачів і працівників нашого закладу вищої освіти, а також внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців та їхні родини.

Організаторка і модераторка зустрічі: професорка Тетяна Божук – докторка географічних наук, професорка кафедри туризму.

Подію приурочено до Всесвітнього Дня туризму, який цивілізований світ відзначає 27-го вересня. Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 році в місті Торремолінос (Іспанія).

У жовтні 1997 року Україна стала дійсним членом Всесвітньої туристської організації – головної міжнародної міжурядової організації у сфері подорожей і туризму, що є виконавчим органом ООН та займається активізацією і розвитком туризму, розробкою та впровадженням світової туристичної політики.

У вересні 1999 року на XIII сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристської організації, що проходила у місті Сантьяго (Чилі), Україну було обрано до Виконавчої ради організації.

У ПРОГРАМІ ЗАХОДУ:

▶ Ознайомлення із природою Білого континенту.

▶ Факти із дворічної роботи і життя на українській антарктичній станції «Академік Вернадський».

▶ Відповіді на запитання учасників зустрічі.

▶ Участь у благодійній акції (автор світлин – Сергій Глотов):
• за донат для ЗСУ 50 гривень – будь-яка листівка на вибір;
• за донат для ЗСУ 200 гривень – набір з п’яти листівок від Сергія Глотова;
• за донат для ЗСУ 500 гривень – набір листівок із підписами українських полярників.

Прокрутити вгору