28-го вересня НСК «Скіф» ЛДУФК прийматиме фестиваль до Всесвітнього дня туризму

У суботу, 28-го вересня поточного року, на території навчально-спортивного комплексу «Скіф» Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (м. Львів, вул. Черемшини, 17) вперше відбудеться фестиваль туристського багатоборства та військово-туристських ігор серед школярів, приурочений до Всесвітнього дня туризму.

Організаторами фестивалю є Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, львівська міська громадська організація туристсько-спортивний клуб «Манівці» та кафедра спортивного туризму Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (в.о. завідувача – кандидат географічних наук, доцент Роман Скабара).

Фестиваль проводиться з метою популяризації спортивного туризму, патріотичного виховання учнівської молоді, ознайомлення школярів з можливостями застосування навичок різних видів спортивного туризму в умовах військових дій тощо.

Взяти участь у фестивалі організатори запрошують команди учнів 6-их та 11-их класів у складі восьми осіб. Представляти школу може і збірна команда кількох класів або більше однієї команди.

Організатори запрошують до участі фактично здорових школярі без попередніх вмінь і навиків у спортивному туризмі.

Програму складають змагання з болдертейблу, десантний спуск, бігбоул, джанга, долання скеледрому, переправа ліанами та інші ігри.

Впродовж фестивалю учні одинадцятих класів зможуть спробувати свої сили в турнірі з кіберспорту (за правилами гри «FIFA»).

Реєстрація учасників: на території НСК «Скіф» (вул. Черемшини, 17, реєстраційний намет) від 10:00 28 вересня 2024 року на підставі іменної заявки, завіреної адміністрацією школи, в порядку зголошення.

Попередня реєстрація за телефоном – (097) 918-51-32.

Прокрутити вгору