Михайло Бринюк – срібний призер Всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування

Упродовж двох днів, 22-го та 23-го вересня поточного року, на території Сихівського району Львова відбулися Всеукраїнські змагання «Відкритий чемпіонат Львівської області – 2024» зі спортивного орієнтування. Серед учасників звітних баталій була й команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, сформована зі студентів кафедри спортивного туризму (в.о. завідувача – кандидат географічних наук, доцент Роман Скабара).

Учасниками звітних змагань, окрім представників Львова і Львівської області, були й спортсмени із Закарпатської та Івано-Франківської областей, а також міста Києва.

Впродовж двох змагальних днів орієнтувальники визначали переможців та призерів, долаючи дистанції міського спринту та суперспринту.

Серед студентів ЛДУФК імені Івана Боберського найкраще виступив першокурсник факультету фізичної культури і спорту Михайло Бринюк (на фото вище – на першій сходинці подіуму), який навчається за освітньою програмою «Спортивний туризм», що з нинішнього навчального року започаткована в нашому закладі вищої освіти. На церемонії нагородження він двічі піднімався на медальний п’єдестал пошани.

Змагаючись у неділю, 22-го вересня, серед юніорів вікової категорії U-18, Михайло Бринюк найшвидше подолав дистанцію суперспринту і, відповідно, завоював золоту нагороду. А на дистанції спринту він показав другий результат і в такий спосіб став володарем «срібла».

Прокрутити вгору