Зустріч-презентація на тему «Психологічні особливості спілкування персоналу з гостями у закладах готельно-ресторанного бізнесу» у рамках міжнародної академічної мобільності

Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського та Університет бізнесу Wyższa Szkoła Biznesu – National Louis University в місті Нови Сач (Республіка Польща) в рамках співпраці організовує зустріч-презентацію. Так, в рамках укладених договірних умов кафедрою готельно-ресторанного бізнесу, завідувачкою кафедри, професоркою Марією Паскою та координатором, доцентом цієї ж кафедри Уляною Гузар організовано зустріч-презентацію на тему «Психологічні особливості спілкування персоналу з гостями у закладах готельно-ресторанного бізнесу».

Запрошений спікер – магістрантка Університету бізнесу Барбара Квак.

Запрошена спікер розповіла учасникам зустрічі про історію походження поняття «гостинність», з власної позиції охарактеризувала потреби Піраміди Маслоу по відношенню до потенційного гостя у закладах індустрії гостинності, а також типи темпераментів особистості та їх поєднання з можливістю подальшої актуальної комунікації між персоналом та гостями, який був підкріплений ще й відео-ресурсом.

Барбара Квак наголосила на актуальності міжособистісної комунікації, як психологічного процесу, який визначає повідомлення та сприйняття сигналів за допомогою вербальних та невербальних засобів комунікації.

Запрошена спікер зосередила також свою увагу та комунікаційних бар’єрах, які можуть порушити процес спілкування між персоналом та гостями, що призводить до негативних емоційних станів та як боротися із ними.

На кінець нашої зустрічі, пані Барбара охарактеризувала поняття такого терміну, як «брудна дванадцятка», який використовується для опису дванадцяти основних бар’єрів у спілкуванні, які можуть заважати ефективному обміну думками та емоціями.

Цікавим завершенням звітної зустрічі було відкриття пані Барбари, як практика з 18-літнім стажем роботи у сфері оптики, а саме пані Барбара є стилістом оправи окулярів та розглядає окуляри не тільки, як засіб корекції зору, а й як ключовий елемент іміджу, який може підвищити індивідуальність особистості, зміцнити впевненість у собі та впливати на відносини міжособистісні. У ході презентації звучали та обговорювались низка питань.

Щиро дякуємо, пані Барбарі Квак за цікаву та актуальну зустріч-презентацію для студентів та викладачів нашого закладу вищої освіти.

Прокрутити вгору