Викладачі ЛДУФК – учасники вебінару-презентації онлайн курсів «Ефективне онлайн навчання з Moodle: платформа для неформальної освіти»

Представники Львівського державного університет фізичної культури імені Івана Боберського у п’ятницю, 20-го вересня поточного року, взяли участь у вебінарі-презентації онлайн курсів «Ефективне онлайн навчання з Moodle: платформа для неформальної освіти» в межах проєкту Ukrainian-German Teaching Network for a Digital Transformation of Environmental Education (Consolidation and Expansion Phase 2024).

Команда нашого закладу вищої освіти у складі доцента кафедри економіки та менеджменту Володимира Дудюка, доцента кафедри спортивного туризму Володимира Ковалишина та старшого викладача кафедри туризму Павла Кучера представила онлайн-курс «Управління науковими проектами».

Платформа з онлайн-курсами, розроблена у рамках проєкту «Українсько-німецька навчальна мережа для цифрової трансформації екологічної освіти», вже доступна для студентів і викладачів закладів вищої освіти України.

Під час вебінару «Ефективне онлайн навчання з Moodle: платформа для неформальної освіти» усі присутні ознайомились та обрали один із доступних курсів на онлайн-платформі.

Зазначимо, що продовження співпраці відбудеться в Університеті сталого розвитку в місті Еберсвальде (Німеччина).

Продовжуємо плідну співпрацю!

Прокрутити вгору