У ЛДУФК 10-го жовтня відбудеться презентація проєкту Bestrong Games – Всеукраїнських змагань для ветеранів війни

У четвер, 10-го жовтня поточного року, в Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського відбудеться презентація проєкту Bestrong Games – Всеукраїнських змагань для ветеранів війни. Початок заходу, ініціатором якого є професор кафедри теорії спорту та фізичної культури, доктор наук з фізичного виховання і спорту Аліна Передерій, о 13:00 в 210-й авдиторії головного корпусу нашого закладу вищої освіти.

СПІВОРГАНІЗАТОРИ ПРОЄКТУ:

▶ Міністерство освіти та науки України

▶ Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

▶ Абілітаційний ХАБ «ProЖиття»

Спікер – магістрант освітньо-професійної програми «Адаптивний спорт та спорт ветеранів війни» кафедри теорії спорту та фізичної культури (завідувач – професор Юрій Бріскін) факультету фізичної культури і спорту (декан – професор Марія Розторгуй) нашого закладу вищої освіти Євген Лукащук.

Мета проєкту – сприяння розвитку та популяризації спорту серед ветеранів і людей з інвалідністю, як дієвого засобу реабілітації та соціальної інтеграції.

Спікер та організатори запрошують професорсько-викладацький склад, студентів, магістрантів, аспірантів та усіх працівників ЛДУФК імені Івана Боберського, а також усіх бажаючих відвідати захід, який, нагадуємо, відбудеться у четвер, 10-го жовтня поточного року, о 13:00 в 210-й авдиторії головного корпусу нашого закладу вищої освіти.

Разом до Перемоги! Слова Україні! Героям Слава!
Все буде Україна!

Прокрутити вгору