Володимир Дудюк, Павло Кучер та Володимир Ковалишин пройшли стажування в Університеті Сталого Розвитку в німецькому Еберсвальде (Фото)

Представники Львівського державного університет фізичної культури імені Івана Боберського беруть участь у міжнародному проекті українсько-німецької навчальної мережі для цифрової трансформації екологічної освіти за підтримки німецької служби академічних обмінів DAAD (Deutsche Akademische Austauschdienst), який проходив на базі Університету Сталого Розвитку у місті Еберсвальде (земля Бранденбург, Федеративна Республіка Німеччина).

Представники факультету туризму нашого Університету, а саме доцент кафедри економіки та менеджменту Володимир Дудюк та доцент кафедри туризму Павло Кучер, на запрошення професора, доктора Яна-Пітера Мунда (Університет Сталого Розвитку м. Еберсвальде), в рамках даного проєкту у період з 7-го по 12-го жовтня поточного року взяли участь у міжнародному семінарі Enhanced Learning Adventures: Virtual Tours in Education («Розширені навчальні можливості: Віртуальні тури в освіті»). Також, з 7-го по 18-те жовтня короткотривале стажування (Training Course Mobility (TCM)) проходить доцент кафедри спортивного туризму Володимир Ковалишин за темою «Комунікації та командна робота» (Communication and Team work).

Проєктна співпраця між нашим Університетом та Університетом Сталого Розвитку м. Еберсвальде розпочалася восени 2022 року за ініціативи та координації декана факультету туризму, кандидата економічних наук, доцента Володимира Холявки.

До складу учасників-партнерів проєкту на тепер входять десять провідних закладів вищої освіти України,
що розробляють спільні програми навчальних дисциплін за вимогами провідних європейських університетів та активно впроваджують їх для дистанційного навчання здобувачів вищої освіти, серед яких
:

▶ Національний транспортний університет

▶ Державний університет «Житомирська політехніка»

▶ Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського

▶ Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

▶ Національний університет водного господарства та природокористування

▶ Національний лісотехнічний університет України

▶ Одеський державний екологічний університет

▶ Національний університет «Чернігівська політехніка»

▶ Приазовський державний технічний університет

▶ Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова

Під час майстер-класу учасники ознайомились із програмним забезпеченням H5P та Lapentor, а також технічними засобами створення віртуального туру Insta360 та XPhase Pro. Учасники набули, як теоретичні знання, так і практичний досвід створення віртуальних турів, використання яких є особливо актуальним під час війни. За результатами майстер-класу учасники створили демостраційний віртуальний тур. Такі знання та навички є надзвичайно важливими, адже можуть бути використані під час викладання навчальних дисциплін у нашому Університеті.

Дякуємо викладачам воркшопу Йонасу Шатцу (Jonas Schatz) та Ганні Гавен (Hanna Gaven) за доступну подачу матеріалу та цікаві інтерактивні практичні заняття.

Додатково висловлюємо подяку проектним координаторам Маріанні Матвійчук та Юлії Нікітченко за організаційне забезпечення протягом усього періоду проведення семінару.

Щиро дякуємо нашим німецьким партнерам доктору Яну-Пітеру Мунду (Jan-Peter Mund) та доктору Евелін Валлор (Evelyn Wallor) за віру у проєкт, всеосяжну підтримку, можливість розвиватися науково-педагогічним кадрам нашого Університету та плідну співпрацю!

Прокрутити вгору